WhatsApp chat

Untold este de departe cel mai mare festival de muzică din România – peste 350.000 de participanți – și printre cele mai mari din Europa, care se desfașoară an de an la Cluj. Pentru a fi partener sau colaborator la un eveniment de o asemenea anvergură, trebuie să ai greutate și să fi demonstrat seriozitate, calitate și excelentă în lucru. Pentru Lifeart acesta este al 2-lea an în care ne alăturăm la realizarea cu succes a acestui eveniment.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Provocarea

Organizarea unui festival ca Untold implică multe detalii tehnice – de la alimentare electrică până la standurile cu mâncare. Fiecare domeniu tehnic este încredințat unor experți din domeniu, experți care setează standardul de calitate în domeniul lor.

Ca și anul trecut, provocarea climatizării ne-a fost încredințată nouă. Proiectul cerea climatizarea a 19 de incinte, cu un volum de 4500 m³, într-o perioadă în care temperaturile depășeau lejer 35°C!

Soluţia

Am acceptat provocarea lansată de organizatorii Untold și am pregătit o soluție alcăuită din echipamente de climatizare și aparate de aer condiționat mobile care au însumat peste 650.000 BTU. Unul din managerii de proiect s-a deplasat cu echipa tehnică și au pregătit totul înaintea începerii evenimentului, iar pe perioada festivalului echipa tehnică a fost 24/24 ore disponibilă pentru intervenție în cazul apariției unor neprevăzute.

Climatizare Untold 2019

650.000 BTU

CAPACITATE DE RĂCIRE ÎNCHIRIATĂ

Volum încăperi climatizate (mc)

KW Consum

Număr de participanţi (mii)

Autoutilitare

Incinte răcite

Km de cabluri

Impactul

Cu ajutorul echipei de profesioniști Lifeart și ai celor peste jumătate de milion de BTU, incintele staff-ului, cabinele televiziunilor și alte spații au fost păstrate la o temperatură plăcută, spre mulțumirea organizatorilor și bucuria participanților la eveniment. Echipa noastră a lucrat discret, rapid, eficient și s-a asigurat de o funcționare impecabilă a echipamentelor pe tot parcursul evenimentului.

Vă lăsăm la final cu un video în care puteți vedea cum instalarea echipamentelor pentru climatizarea evenimentului.

Vizionare plăcută!

Articole sugerate

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Evenimentele la cort au devenit in ultimii ani opțiunea numărul 1 pentru evenimente. Nunțile, botezurile, petrecerile de firmă - sau alte tipuri de evenimente corporate - și în special festivalurile, au ca piesă de rezistență cortul. E simplu de montat, iar interiorul...

Climatizare Neversea 2019

Climatizare Neversea 2019

Cum experienţa noastră creşte de la an la an, iar renumele nostru în domeniu este tot mai puternic, pastrăm tradiția și suntem alegerea numărul 1 pentru partenerii noștri care organizează Festivalul Neversea. Cu peste două sute de mii de spectatori atât români cât și...

Cum se dimensioneaza un aer conditionat mobil pentru cort?

Cum se dimensioneaza un aer conditionat mobil pentru cort?

Este bine cunoscut că o mulțime de oameni aleg să organizeze petreceri de nuntă sau de botez în incinte de tip cort. Astăzi răspundem la o nouă întrebare pe care internauții o adresează pe motoarele de căutare: cum se dimensionează un aer condiționat mobil pentru...

experții noștri

David Ursache - București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Lilia Lazăr - București

Consultant Lifeart Events & Shop

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Daniel Ciuraș - Timișoara

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Servus! Eu sunt Daniel și ma ocup cu soluții de tratare a aerului în zona de vest a țării. Îmi va face plăcere să îți ofer consultanță profesională și nu mă voi limita la atât. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This