Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Am climatizat Untold 2019!

am-climatizat-untold-2019-climatizare-untold

Untold este de departe cel mai mare festival de muzică din România – peste 350.000 de participanți – și printre cele mai mari din Europa, care se desfașoară an de an la Cluj. Pentru a fi partener sau colaborator la un eveniment de o asemenea anvergură, trebuie să ai greutate și să fi demonstrat seriozitate, calitate și excelentă în lucru. Pentru Lifeart acesta este al 2-lea an în care ne alăturăm la realizarea cu succes a acestui eveniment.

Provocarea

Organizarea unui festival ca Untold implică multe detalii tehnice – de la alimentare electrică până la standurile cu mâncare. Fiecare domeniu tehnic este încredințat unor experți din domeniu, experți care setează standardul de calitate în domeniul lor.

Ca și anul trecut, provocarea climatizării ne-a fost încredințată nouă. Proiectul cerea climatizarea a 19 de incinte, cu un volum de 4500 m³, într-o perioadă în care temperaturile depășeau lejer 35°C!

Soluţia

Am acceptat provocarea lansată de organizatorii Untold și am pregătit o soluție alcăuită din echipamente de climatizare și aparate de aer condiționat mobile care au însumat peste 650.000 BTU. Unul din managerii de proiect s-a deplasat cu echipa tehnică și au pregătit totul înaintea începerii evenimentului, iar pe perioada festivalului echipa tehnică a fost 24/24 ore disponibilă pentru intervenție în cazul apariției unor neprevăzute.

Impactul

Cu ajutorul echipei de profesioniști Lifeart și ai celor peste jumătate de milion de BTU, incintele staff-ului, cabinele televiziunilor și alte spații au fost păstrate la o temperatură plăcută, spre mulțumirea organizatorilor și bucuria participanților la eveniment. Echipa noastră a lucrat discret, rapid, eficient și s-a asigurat de o funcționare impecabilă a echipamentelor pe tot parcursul evenimentului.

Vă lăsăm la final cu un video în care puteți vedea cum instalarea echipamentelor pentru climatizarea evenimentului.

Vizionare plăcută!

Please accept statistici, marketing cookies to watch this video.

Lasă un răspuns