0
Selectează o Pagină

Climatizare Neversea 2019

de iul. 27, 2019Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Cum experienţa noastră creşte de la an la an, iar renumele nostru în domeniu este tot mai puternic, pastrăm tradiția și suntem alegerea numărul 1 pentru partenerii noștri care organizează Festivalul Neversea. Cu peste două sute de mii de spectatori atât români cât și străini, “Untold-ul de la mare” este unul din cele mai râvnite festivaluri din Europa si strange sute de artisti celebri din zona pop, rock și EDM. Dar pentru ca acest eveniment gigant să se poată realiza este nevoie ca echipe de profesioniști ca noi să lucreze neobosit din umbră și să dea viață evenimentului.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Provocarea

Succesul organizării unui festival de talia Neversea depinde de multe detalii tehnice: alimentare cu utilităţi curente, sonorizare, securitate, promovare. Fiecare domeniu tehnic este repartizat spre îndeplinire unor parteneri profesionişti care pot asigura respectarea celor mai înalte standarde de competenţă în aria lor de expertiză.

Suntem onoraţi că  organziatorii Neversea ne-au încredinţat şi în acest an asigurarea climatizării pe toată durata festivalului! Experţii noştri  au acceptat provocarea şi şi-au asumat sarcina complexă de a asigura confortul termic atât pentru artişti de talie internaţională ca ATB, Afrojack, Sean Paul, Jessie J, artişti locali ca Delia, Inna și The Motans dar şi pentru toţi ceilalţi profesionişti implicaţi în organizarea tehnică  a evenimentului.

Așadar, şi în anul 2019, experţii Lifeart s-au alăturat cu plăcere proiectului, având sarcina de a asigura climatizarea în cadrul evenimentului între 4 și 7 iulie. Cererea a fost de climatizare a 18 corturi cu functiuni diverse – corturi pentru artiști, SMURD, backstage, depozitare – aveau nevoie de răcire, temperaturile de afară depașind 30°C.

Soluţia

Pentru a putea acoperi necesarul de răcire pentru cele 18 corturi am propus o combinaţie complexă de  aparate de aer condiţinat mobil şi sisteme de climatizare mobilă însumând o capacitate totală de răcire de 1.262.000 BTU! La toate acestea se adauga sute de metri de tubulaturi, distribuitoare și câțiva kilometri de cabluri. Nu a lipsit nici echipa noastră de tehnicieni profesioniști care au lucrat fără întrerupere la montarea, demontarea și calibrarea sistemelor de răcire, pentu o livrare “la cheie” a proiectului.

Climatizare Neversea 2019

1.262.000 BTU

CAPACITATE DE RĂCIRE ÎNCHIRIATĂ

Volum încăperi climatizate (mc)

KW Consum

Număr de participanţi (mii)

Autoutilitare

Incinte răcite

Km de cabluri

Diferența făcută de Lifeart

Am executat o lucrare la cel mai înalt standard și am oferit o experiență termică excelentă, depășind așteptările.

Impactul

Cu ajutorul echipei noastre de profesioniști și al celor peste 1.2 milioane BTU oferite de Lifeart, organizatorii au putut să-și onoreze obligațiile față de artiști și staff. Aceștia au avut parte de un climat plăcut în interior pe toată durata festivalului.

Articole sugerate

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Ce trebuie să știi despre răcitoarele adiabatice.

Sunt răcitoarele comparabile cu aerul condiționat? Un răspuns simplu este NU. Funcționarea este diferită, tehnologia și chiar zonele unde sunt cele mai potrivite sunt uneori diferite. Pot fi însă o alternativă la aerul condiționat?

CONSULTANŢĂ 

EXPERŢII LIFEART

David Ursache

Consultant Lifeart Rentals

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Andreea Tudor

Consultant Lifeart Vânzări 

Bună, Sunt Andreea. Sunt o persoană promptă, care transformă fiecare provocare într-o oportunitate. Dacă ai ajuns în dreptul meu înseamnă că ai constatat problema calității aerului interior. Atunci, nu mai este decât un pas pentru a găsi cea mai bună soluție de umidificare-purificare a spațiului. Aș fi încântată să contribui la obținerea unui aer sănătos și proaspăt pentru tine și familia ta!

Florin Cordiș

Consultant Lifeart Events

Salut, sunt Florin! Am o experienţă de peste 15 ani în domeniul tratării aerului și voi fi încântat să-ți ofer consiliere profesională pentru climatizarea evenimentului tău. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Calea București, nr. 2A, Sat Bâcu, Com. Joița, Jud. Giurgiu 087151.
Program de lucru: L-V: 08:00-17:00, S-D: închis.

Summary
Event
Climatizare Neversea 2019

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M