WhatsApp chat

Climatizare Neversea 2019

de iul. 27, 2019Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Cum experienţa noastră creşte de la an la an, iar renumele nostru în domeniu este tot mai puternic, pastrăm tradiția și suntem alegerea numărul 1 pentru partenerii noștri care organizează Festivalul Neversea. Cu peste două sute de mii de spectatori atât români cât și străini, “Untold-ul de la mare” este unul din cele mai râvnite festivaluri din Europa si strange sute de artisti celebri din zona pop, rock și EDM. Dar pentru ca acest eveniment gigant să se poată realiza este nevoie ca echipe de profesioniști ca noi să lucreze neobosit din umbră și să dea viață evenimentului.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Provocarea

Succesul organizării unui festival de talia Neversea depinde de multe detalii tehnice: alimentare cu utilităţi curente, sonorizare, securitate, promovare. Fiecare domeniu tehnic este repartizat spre îndeplinire unor parteneri profesionişti care pot asigura respectarea celor mai înalte standarde de competenţă în aria lor de expertiză.

Suntem onoraţi că  organziatorii Neversea ne-au încredinţat şi în acest an asigurarea climatizării pe toată durata festivalului! Experţii noştri  au acceptat provocarea şi şi-au asumat sarcina complexă de a asigura confortul termic atât pentru artişti de talie internaţională ca ATB, Afrojack, Sean Paul, Jessie J, artişti locali ca Delia, Inna și The Motans dar şi pentru toţi ceilalţi profesionişti implicaţi în organizarea tehnică  a evenimentului.

Așadar, şi în anul 2019, experţii Lifeart s-au alăturat cu plăcere proiectului, având sarcina de a asigura climatizarea în cadrul evenimentului între 4 și 7 iulie. Cererea a fost de climatizare a 18 corturi cu functiuni diverse – corturi pentru artiști, SMURD, backstage, depozitare – aveau nevoie de răcire, temperaturile de afară depașind 30°C.

Soluţia

Pentru a putea acoperi necesarul de răcire pentru cele 18 corturi am propus o combinaţie complexă de  aparate de aer condiţinat mobil şi sisteme de climatizare mobilă însumând o capacitate totală de răcire de 1.262.000 BTU! La toate acestea se adauga sute de metri de tubulaturi, distribuitoare și câțiva kilometri de cabluri. Nu a lipsit nici echipa noastră de tehnicieni profesioniști care au lucrat fără întrerupere la montarea, demontarea și calibrarea sistemelor de răcire, pentu o livrare “la cheie” a proiectului.

Climatizare Neversea 2019

1.262.000 BTU

CAPACITATE DE RĂCIRE ÎNCHIRIATĂ

Volum încăperi climatizate (mc)

KW Consum

Număr de participanţi (mii)

Autoutilitare

Incinte răcite

Km de cabluri

Diferența făcută de Lifeart

Am executat o lucrare la cel mai înalt standard și am oferit o experiență termică excelentă, depășind așteptările.

Impactul

Cu ajutorul echipei noastre de profesioniști și al celor peste 1.2 milioane BTU oferite de Lifeart, organizatorii au putut să-și onoreze obligațiile față de artiști și staff. Aceștia au avut parte de un climat plăcut în interior pe toată durata festivalului.

Articole sugerate

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Provocare dublă – încălzire și dezumidificare la Hilton Sibiu

Evenimentele la cort au devenit in ultimii ani opțiunea numărul 1 pentru evenimente. Nunțile, botezurile, petrecerile de firmă - sau alte tipuri de evenimente corporate - și în special festivalurile, au ca piesă de rezistență cortul. E simplu de montat, iar interiorul...

Am climatizat Untold 2019!

Am climatizat Untold 2019!

Untold este de departe cel mai mare festival de muzică din România – peste 350.000 de participanți – și printre cele mai mari din Europa, care se desfașoară an de an la Cluj. Pentru a fi partener sau colaborator la un eveniment de o asemenea anvergură, trebuie să ai...

Cum se dimensioneaza un aer conditionat mobil pentru cort?

Cum se dimensioneaza un aer conditionat mobil pentru cort?

Este bine cunoscut că o mulțime de oameni aleg să organizeze petreceri de nuntă sau de botez în incinte de tip cort. Astăzi răspundem la o nouă întrebare pe care internauții o adresează pe motoarele de căutare: cum se dimensionează un aer condiționat mobil pentru...

experții noștri

David Ursache
București

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Salut, sunt David! Sunt genul de persoană care transformă problemele în oportunități și adoră să găsească soluții. Am o experiență bogată în domeniul tehnic și în tratarea aerului. Contactează-mă, voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține soluția perfectă pentru nevoia ta! 

Lilia Lazăr
București

Consultant Lifeart Events & Shop

Bună! Eu sunt Lilia și sunt pasionată de tratarea aerului, domeniu în care am o experiență de peste cinci ani. De asemenea îmi plac oamenii și îmi va face o deosebită plăcere să te îndrum în căutarea produsului sau serviciului cel mai potrivit ție. Mă poți contacta pentru orice întrebare!

Mircea Enescu
București

Consultant Lifeart Rentals, Shop & Events

Bun găsit, sunt Mircea! Voi fi bucuros să te consiliez cu zâmbetul pe buze în găsirea celei mai potrivite soluții pentru răcirea, încălzirea, ventilarea, umidificarea sau dezumidificarea aerului. Și asta indiferent de spațiul tău ce necesită tratarea aerului. Hai să intrăm în legatură, problema ta e ca și rezolvată!

Daniel Ciuraș
Timișoara

Consultant Lifeart Rentals & Shop

Servus! Eu sunt Daniel și ma ocup cu crearea și oferirea de soluții de tratare a aerului în zona de vest a țării. Îmi va face plăcere să îți ofer consultanță profesională și nu mă voi limita la atât. Voi ajuta la implementarea soluției, iar la final, vom ne vom asigura că a funcționat. Contactează-mă, sunt gata să te ajut!

Showroom: Bulevardul Timișoara nr. 103-111, în incinta Bucuresti Construct, București 061327, sector 6.
Program de lucru: L-V: 08:30-17:00, S-D: închis.

Summary
Event
Climatizare Neversea 2019

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This