Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Climatizare Neversea 2019

Climatizare Neversea 2019

Cum experienţa noastră creşte de la an la an, iar renumele nostru în domeniu este tot mai puternic, pastrăm tradiția și suntem alegerea numărul 1 pentru partenerii noștri care organizează Festivalul Neversea. Cu peste două sute de mii de spectatori atât români cât și străini, “Untold-ul de la mare” este unul din cele mai râvnite festivaluri din Europa si strange sute de artisti celebri din zona pop, rock și EDM. Dar pentru ca acest eveniment gigant să se poată realiza este nevoie ca echipe de profesioniști ca noi să lucreze neobosit din umbră și să dea viață evenimentului.

Provocarea

Succesul organizării unui festival de talia Neversea depinde de multe detalii tehnice: alimentare cu utilităţi curente, sonorizare, securitate, promovare. Fiecare domeniu tehnic este repartizat spre îndeplinire unor parteneri profesionişti care pot asigura respectarea celor mai înalte standarde de competenţă în aria lor de expertiză.

Suntem onoraţi că  organziatorii Neversea ne-au încredinţat şi în acest an asigurarea climatizării pe toată durata festivalului! Experţii noştri  au acceptat provocarea şi şi-au asumat sarcina complexă de a asigura confortul termic atât pentru artişti de talie internaţională ca ATB, Afrojack, Sean Paul, Jessie J, artişti locali ca Delia, Inna și The Motans dar şi pentru toţi ceilalţi profesionişti implicaţi în organizarea tehnică  a evenimentului.

Așadar, şi în anul 2019, experţii Lifeart s-au alăturat cu plăcere proiectului, având sarcina de a asigura climatizarea în cadrul evenimentului între 4 și 7 iulie. Cererea a fost de climatizare a 18 corturi cu functiuni diverse – corturi pentru artiști, SMURD, backstage, depozitare – aveau nevoie de răcire, temperaturile de afară depașind 30°C.

Soluţia

Pentru a putea acoperi necesarul de răcire pentru cele 18 corturi am propus o combinaţie complexă de  aparate de aer condiţinat mobil şi sisteme de climatizare mobilă însumând o capacitate totală de răcire de 1.262.000 BTU! La toate acestea se adauga sute de metri de tubulaturi, distribuitoare și câțiva kilometri de cabluri. Nu a lipsit nici echipa noastră de tehnicieni profesioniști care au lucrat fără întrerupere la montarea, demontarea și calibrarea sistemelor de răcire, pentu o livrare “la cheie” a proiectului. 

Diferența făcută de Lifeart

Am executat o lucrare la cel mai înalt standard și am oferit o experiență termică excelentă, depășind așteptările.

Impactul

Cu ajutorul echipei noastre de profesioniști și al celor peste 1.2 milioane BTU oferite de Lifeart, organizatorii au putut să-și onoreze obligațiile față de artiști și staff. Aceștia au avut parte de un climat plăcut în interior pe toată durata festivalului.

Lasă un răspuns