Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Climatizare Sibfest 2018 – Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

climatizare-sibfest-2018-festivalul-international-de-teatru-de-la-sibiu

Desemnat cel mai bun eveniment al anului în cadrul Galei de Excelenţă a Formului Hotel Tourism & Leisure 2011, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu contribuie în mod substanţial la consolidarea prestigiului României la nivel internaţional și contribuie cu succes la dezvoltarea fenomenului de turism cultural prin organizarea unor evenimente ce promovează excelența.

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU SIBIU

Sibiul este an de an capitala teatrului, unde cel mai mare și recunoscut festival de teatru din România se desfășoară, Sibfest. Orașul dar și festivalul își așteaptă oaspeții atât în piețele orașului, în parcuri dar și în Fabrica de Cultură, o fostă hală reamenajată pentru a primi spectatori și a susține reprezentații de seamă de la trupe de pe întreg mapamondul. O altă locație ce a fost climatizată este Sala de Sport a Colegiului National Octavian Goga.

CAPACITATE DE RĂCIRE ÎNCHIRIATĂ

Cu toate că organizatorii au depus eforturi majore pentru a obține o finanțare pentru a echipa complet Fabrica de Cultură, acest lucru încă nu s-a materializat. Consultând piața, s-a apelat pentru a doua oară consecutiv la Lifeart, expertiza noastră în climatizarea de evenimente fiind factorul decisiv.

Organizatorii au vrut să echipeze cu aer condiționat mobil cele 4 săli de spectacole, respectiv Eugenio Barba, Faust și sala Lulu, toate în incinta Fabricii de Cultură dar  și Sala de Sport a Colegiului National Octavian Goga. Cu un spațiu total de peste 3000 metri pătrați și peste 30000 metri cubi, acest proiect a fost și este o provocare pentru orice furnizor de echipamente de aer condiținat mobil.

Pentru a asigura o temperatură constantă de maxim 24 de grade, organizatorii au solicitat aer conditionat în putere totală de peste 840.000 Btu, cam cât 70 de aparate casnice. Lifeart a contractat către Teatru aceste echipamente de climatizare pentru toată perioada festivalului, iar pentru anumite spectacole ce s-au ținut pe perioada verii, echipamentele de aer condiționat mobil au rămas în hale.

Climatizarea sălii de spectacol Eugenio Barba

Având în vedere specificul halei, de tip industrial, a reprezentat o adevărată provocare montajul acestor echipamente. Concret s-au dispus pentru sala Eugenio Barba 2 unități de aer condiționat mobil tip rooftop de 90.000 BTU fiecare. Tubulaturile s-au montat pe podul rulant al halei, lucru la înălțime fiind asigurat de tehnicienii Lifeart. Pentru introducerea tubulaturilor s-a înlocuit o fereastră și s-au acoperit tubulaturile flexibile cu material textil negru pentru a nu ieși din decorul sălii.

Climatizarea sălii de spectacol Lulu

Pentru sala Lulu s-a solicitat o putere de 270.000 de Btu ce s-a obținut din 2 unități de aer conditionat mobil tip coloană de 60.000 Btu și o unitate de aer conditionat mobil de tip rooftop de 150.000 Btu. Pentru această sală s-au făcut găuri în pereții halei pentru unitățile de aer conitionat tip coloană pentru traseul frigorific. Pentru echipamentul de tip rooftop s-a introdus aer rece prin tubulatură pe o fereastră de exhaustare fum.

Climatizarea sălii de spectacol Faust

La sala Faust, unde se joacă acea faimoasă piesă cu același nume, în regia notoriului Silviu Purcărete s-a dispus răcirea sălii cu echipamente în putere de 220.000 Btu. Acestea au fost ca număr 4 bucăți de tip aer condiționat mobil de 24.000 Btu Fral și 2 unități de tip aer condiționat mobil coloană de 60.000 Btu. Cu un decor deosebit și elemente în mișcare, spectacolul Faust este cu adevărat memorabil. O astfel de reprezentanță merită condiții deosebite. Vă veți convinge din fotografii.

Climatizarea sălii de sport de la CN Goga

La sala de sport a Colegiului Goga, dată fiind natura sălii s-a ales folosirea de aer conditionat mobil de tip coloană de 60.000 Btu. Acestea s-au utilizat în tandem pe partea de nord a clădirii, cu unitățile externe în exterior și racordurile de tranfer al agentului termic ascunse printr-o nișă a pereților sălii.

Cu o recuzită de aparatură de aer condiționat mobil în putere de peste 2 milioane de Btu, Lifeart vă pune la dispoziție cele mai performante echipamente de răcire pentru proiectul dumneavoastră mic sau foarte mare. Echipa noastră de montaj poate face față oricărei provocări tehnice, cu tenacitate și excelență. Pentru că Tratăm Aerul Nemțește!

author-avatar

About Silviu Enache

Îndrăgostit de tot ce are motor, cu experiență vastă în tratarea aerului și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Lasă un răspuns