0
Selectează o Pagină

Solutii de ventilare mobila pentru lucrari in spatiile de parcare din subsoluri

de feb. 24, 2019Ventilare0 comentarii

Echipamentele de ventilare pentru exhaustare de aer viciat sunt ideale pentru zonele unde se mixează rășini sau alte mixuri de substanțe cu efect nociv pentru sănătatea umană. Aceste chimicale sunt cunscute ca soluții ce degajă aerosoli, care odată inhalați de om pot produce amețeli și leșin pe termen scurt dar și simptome sau chiar afecțiuni serioase pe termen lung.

despre autor

Silviu Enache

Salut, sunt Silviu! Sunt pragmatic, îmi plac provocările și îmi place să găsesc soluții. Am o experiență diversă în tratarea aerului. Voi fi încântat să te susțin și să te îndrum în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta! Mă poti contacta pe email la silviu@lifeart.ro sau telefonic la 0747.165.406.

Într-un alt articol vă anunțam că pentru 2019 ne-am propus să avem noutăți în materie de diversitate a serviciilor. Sănătatea angajaților și grija pentru securitatea în muncă sunt o prioritate pentru noi. Acestea sunt importane și pentru alții, făcând-ul pe un partener de-al nostru ce se ocupă de pardoseli industriale să apeleze la noi pentru o soluție de exhaustare a aerului viciat dintr-un subsol. Aflați pe scurt cum soluțiile noastre de ventilație mobilă au ajutat o firmă românească.

Soluții mobile de exhaustare aer viciat sau aport de aer proaspăt

Echipamentele de ventilare pentru exhaustare de aer viciat sunt ideale pentru zonele unde se mixează rășini sau alte mixuri de substanțe cu efect nociv pentru sănătatea umană. Aceste chimicale sunt cunscute ca soluții ce degajă aerosoli, care odată inhalați de om pot produce amețeli și leșin pe termen scurt dar și simptome sau chiar afecțiuni serioase pe termen lung.

Compania de construcții care administrează șantierul colaboratorului nostru a impus subcontractantului, în acest caz CreativeFlooring, să lucreze în acel subsol numai cu un sistem de evacuare a aerului viciat și aport de aer proaspăt din exterior. Managerul echipei a luat decizia de a testa un echipament de ventilare de exhaustare compus dintr-un ventilator mobil de 6000 mc/oră și 4 segmente de tubulaturi de PVC cu suport metalic pentru transferul aerului. 

Odată instalat la fața locului, șeful de șantier și-a dat acceptul ca lucrările să demareze, convins fiind de eficiența soluției tehnice oferite. Ulterior, pentru a oferi un adevărat suport echipelor de montaj în cazuri asemănătoare, managerul partenerului nostru a achiziționat un sistem complet de ventilație mobilă direct din magazinul nostru online.

Trenduri în materie de SSM în 2019

Cu toții ne dorim ca viețile noastre să fie guvernate de un climat de securitate, iar fără acesta în locurile de muncă, unde ne petrecem mai mult timp decât acasă, viața poate fi unori dificilă. Uniunea Europeană a adus noi standarde în materie de SSM și tot mai multe firme implementează noi soluții menite să protejeze muncitorii și afacerile per ansamblu.

Datorită acestei stratageme, firmele investesc tot mai mult în echipamente de protecție, în soluții de ventilație și climatizare, chiar soluții de purificare și umidificare a aerului.

Iată și testimonialul domnului Inginer Alexandru Ghinea, manager Creative Flooring:

’’Echipamentele furnizate de firma Life Art Distributie au fost de mare ajutor. Pe lângă faptul că ne-au ajutat punctual, la următoarele lucrări am dat dovadă de un profesionalism desăvârșit doar pentru că am mers cu un astfel de sistem. Tehnicienii noștri se simt apreciați și clienții văd asta în calitatea lucrărilor. ’’

Ne bucurăm că expertiza și echipamentele noastre mobile de ventilare și exhaustare praf sau aer viciat ajută oamenii să muncească mai sigur. Avem cele mai bune soluții, pentru că aici la Lifeart, tratăm aerul nemțește!

 • 44% Reduceri!

  Aerotermă/ventilator portabil/prelungitor 180W – AIR AP110011

  417,00 lei TVA inclus
 • aspirator constructii heylo V30M

  Aspirator constructii Heylo V30M

  Precomandă 5.310,00 lei TVA inclus
 • Nou

  KIT DE IZOLARE A PRAFULUI HEYLO HEYWALL PLUS

  2.895,00 lei TVA inclus
 • Nou

  SAC COLECTARE PRAF HEYLO CLASA M, Ø420mm, 4m

  725,00 lei TVA inclus

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M