Ventilare

Solutii de ventilare mobila pentru lucrari in spatiile de parcare din subsoluri

solutii-de-ventilare-mobila-pentru-lucrari-in-spatiile-de-parcare-din-subsoluri

Echipamentele de ventilare pentru exhaustare de aer viciat sunt ideale pentru zonele unde se mixează rășini sau alte mixuri de substanțe cu efect nociv pentru sănătatea umană. Aceste chimicale sunt cunscute ca soluții ce degajă aerosoli, care odată inhalați de om pot produce amețeli și leșin pe termen scurt dar și simptome sau chiar afecțiuni serioase pe termen lung.

Într-un alt articol vă anunțam că pentru 2019 ne-am propus să avem noutăți în materie de diversitate a serviciilor. Sănătatea angajaților și grija pentru securitatea în muncă sunt o prioritate pentru noi. Acestea sunt importane și pentru alții, făcând-ul pe un partener de-al nostru ce se ocupă de pardoseli industriale să apeleze la noi pentru o soluție de exhaustare a aerului viciat dintr-un subsol. Aflați pe scurt cum soluțiile noastre de ventilație mobilă au ajutat o firmă românească.

Soluții mobile de exhaustare aer viciat sau aport de aer proaspăt

Echipamentele de ventilare pentru exhaustare de aer viciat sunt ideale pentru zonele unde se mixează rășini sau alte mixuri de substanțe cu efect nociv pentru sănătatea umană. Aceste chimicale sunt cunscute ca soluții ce degajă aerosoli, care odată inhalați de om pot produce amețeli și leșin pe termen scurt dar și simptome sau chiar afecțiuni serioase pe termen lung.

Compania de construcții care administrează șantierul colaboratorului nostru a impus subcontractantului, în acest caz CreativeFlooring, să lucreze în acel subsol numai cu un sistem de evacuare a aerului viciat și aport de aer proaspăt din exterior. Managerul echipei a luat decizia de a testa un echipament de ventilare de exhaustare compus dintr-un ventilator mobil de 6000 mc/oră și 4 segmente de tubulaturi de PVC cu suport metalic pentru transferul aerului. 

Odată instalat la fața locului, șeful de șantier și-a dat acceptul ca lucrările să demareze, convins fiind de eficiența soluției tehnice oferite. Ulterior, pentru a oferi un adevărat suport echipelor de montaj în cazuri asemănătoare, managerul partenerului nostru a achiziționat un sistem complet de ventilație mobilă direct din magazinul nostru online.

Trenduri în materie de SSM în 2019

Cu toții ne dorim ca viețile noastre să fie guvernate de un climat de securitate, iar fără acesta în locurile de muncă, unde ne petrecem mai mult timp decât acasă, viața poate fi unori dificilă. Uniunea Europeană a adus noi standarde în materie de SSM și tot mai multe firme implementează noi soluții menite să protejeze muncitorii și afacerile per ansamblu.

Datorită acestei stratageme, firmele investesc tot mai mult în echipamente de protecție, în soluții de ventilație și climatizare, chiar soluții de purificare și umidificare a aerului.

Iată și testimonialul domnului Inginer Alexandru Ghinea, manager Creative Flooring:

’’Echipamentele furnizate de firma Life Art Distributie au fost de mare ajutor. Pe lângă faptul că ne-au ajutat punctual, la următoarele lucrări am dat dovadă de un profesionalism desăvârșit doar pentru că am mers cu un astfel de sistem. Tehnicienii noștri se simt apreciați și clienții văd asta în calitatea lucrărilor. ’’

Ne bucurăm că expertiza și echipamentele noastre mobile de ventilare și exhaustare praf sau aer viciat ajută oamenii să muncească mai sigur. Avem cele mai bune soluții, pentru că aici la Lifeart, tratăm aerul nemțește!

author-avatar

About Silviu Enache

Îndrăgostit de tot ce are motor, cu experiență vastă în tratarea aerului și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Lasă un răspuns