Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Solutii de racire servere. Pentru ca activitatea sa mearga neintrerupta

solutii-de-racire-servere-pentru-ca-activitatea-sa-mearga-neintrerupta

Ca urmare a expansiunii internetului și a tehnologiilor cloud, tot mai multe companii au investit în servere mici și compacte dar care au o amprentă termică mai mare. Acestea sunt mai predispuse deci la o oprire de forță din cauza temperaturii înalte. Ca urmare, echipamentele noastre de răcire compacte și ușor adaptabile cât și mobilitatea lor, pot fi soluția ideală pentru a răci local și eficient. Deși este plină iarnă, echipa noastră a fost solicitată să furnizeze echipamente de răcire pentru o cameră de servere de 70mp și 3,5 m înălțime. Temperatura din această cameră trebuia să rămână sub 22 de grade fără a se crește umiditatea locală.

Soluții de răcire pentru servere și centre de date

Echipamentele dumneavoastră critice care vă țin afacerea online au nevoie de soluții moderne de răcire. Acestea pot fi cu echipamente de aer condiționat mobil care răcesc local aerul din interior sau cu unități de răcire care aduc aer rece prin tubulaturi din exterior.

Deși este plină iarnă, echipa noastră a fost solicitată să furnizeze echipamente de răcire pentru o cameră de servere de 70mp și 3,5 m înălțime. Temperatura din această cameră trebuia să rămână sub 22 de grade fără a se crește umiditatea locală. Umiditatea, după cum am prezentat în alte articole, poate pune sub stres echipamentele electrice și electronice.

Soluția găsită a fost adaptarea a două unități de răcire de 60.000 BTU cu care spațiul s-a menținut în pragul de temperatură și umiditate agreate. Deși a fost nevoie de o suplimentare a traseului frigorific, echipamentele de aer condiționat mobil au făcut față cu brio. Raportat strict la necesarul de răcire, tehnicianul companiei IT a decis o supraestimare cu 15% a puterii de răcire pentru a preveni orice inconvenient.

Trenduri tehnologice în 2019

Ca urmare a expansiunii internetului și a tehnologiilor cloud, tot mai multe companii au investit în servere mici și compacte dar care au o amprentă termică mai mare. Acestea sunt mai predispuse deci la o oprire de forță din cauza temperaturii înalte. Ca urmare, echipamentele noastre de răcire compacte și ușor adaptabile cât și mobilitatea lor, pot fi soluția ideală pentru a răci local și eficient.

Dacă programați o revizie tehnică a instalației de răcire a camerei serverelor puteți lua legătura cu unul dintre experții noștri pentru a cere o soluție personalizată pentru nevoile dumneavoastră.

În alte situații se poate ca echipamentele noastre de aer condiționat mobil să fie soluția optimă pentru a asigura răcire pentru servere când instalația locală nu este completă sau are o avarie ce trenează de mult. Oricare ar fi proiectul tău, pentru noi va fi o prioritate. Astfel viața ta va contiunua neîntreruptă. Pentru că aici la Lifeart, tratăm aerul nemțește!

author-avatar

About Silviu Enache

Îndrăgostit de tot ce are motor, cu experiență vastă în tratarea aerului și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Lasă un răspuns