Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Răcire corturi la festivalul Neversea 2018

racire corturi la neversea

Lifeart a avut 6 reprezentanți, 4 autoutilitare, 2 km de cabluri, multă experiență și o mare provocare de îndeplinit. Mai exact, răcirea a 25 de corturi! Da, simultan! Cu ce? Cu cele mai noi echipamente de aer condiționat mobil, dispuse uniform pentru optimizarea consumului de energie. Care consum, a depășit pe perioada festivalului 4 Megawati.

Climatizare Neversea 2018 – 1.176.000 BTU

Cu siguranță ați auzit de Neversea, festivalul acela notoriu de la malul mării ce ține 4 zile pe la începutul lui Iulie, de 5 ani încoace. Dacă nu ați auzit, e pentru că are un anumit public țintă, mai exact adolescenți și tineret deopotrivă, cu chef de viață și dornici de amintiri savuroase.

Cu totul impresionante au fost cantitatea de echipamente, diversitatea, volumul de muncă și numărul de oameni implicați ca acest festival să iasă de la un an la altul mai bine. O parte din asta veți afla acum de la noi. Nu toate detaliile ci, cele demne de menționat din portofoliul nostru de produse – mai exact echipamentele de aer condiționat mobil.

Câteva cifre majore210.000 de persoane, atât din ţară cât şi din străinătate; 4 corturi SMURD; 3 scene principale, 19 corturi pentru artiști, 10 corturi de backstage, 4 corturi de depozitare, 80 cabine de toalete, peste 200 de agenți de pază, peste 200 de polițiști în uniformă sau civil,  jandarmeria si alte forțe de ordine.

Logistica Lifeart a cuprins 6 reprezentanți tehnici permanenţi, 4 autoutilitare, 2 km de cabluri, multă experiență și o mare provocare de îndeplinit. Mai exact răcirea a 25 de corturi. Da, simultan. Cu ce? Cu cele mai noi echipamente de aer condiționat mobil, dispuse uniform pentru optimizarea consumului de energie. Care consum, a depășit pe perioada festivalului 4 Megawati.

Echipamentele nostre de aer condiționat mobil au însumat 1.176.000 Btu capacitate de răcire și deversitatea lor a făcut ca Lifeart să fie prima alegere pentru reprezentanții festivalului. Mulţumim organizatorilor Neversea pentru încrederea investită în colaborarea cu firma noastră!

author-avatar

About Silviu Enache

Îndrăgostit de tot ce are motor, cu experiență vastă în tratarea aerului și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Lasă un răspuns