Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

4 mituri despre închirierea de aer condiţionat mobil

Chiar dacă vara pare departe, este imperios necesar să ne amintim că ea vine, iar temperaturile la nivel global cresc constant de peste 45 de ani. Azi voi demonta pentru dumneavoastră 4 mituri urbane despre cum și când e bine să închiriezi echipamente de aer condiționat mobile. Sunt prejudecăți ce vor fi ușor depășite cu argumente corecte, pentru ca dumneavoastră să alegeți înțelept.

Mitul 1 – Aerul condiționat nu poate fi portabil

Acest mit pică de la bun început din cauza diverselor soluții de climatizare mobilă apărute pe piață. Dacă acum 20 de ani doar cei mai înstăriți cetățeni îsi permiteau să achiziționeze pentru casele lor unități de aer condiționat, azi acestea sunt mult mai răspândite și accesibile. Acest mit ar putea să se aplice în cazul unităților de aer condiționat mari, pentru spații largi, corturi sau hale. Însă, la noi găsești să închiriezi unități de aer condiționat cu adevărat mobil pentru orice proiect mic sau foarte mare.

Mitul 2 – Pentru optimizarea utilizării, trebuie setată aceeași temperatură pe toată perioada zilei

Am întâlnit multe cazuri în care managerii de proiect au luat decizii de a închiria echipamente de aer condiționat mobil strict în funcție de consum. În locații izolate nu există surse de energia așa că fiecare aspect contează. Sunt mulți care opresc complet aparatele de aer condiționat mobil închiriate pe perioada când sala, cortul sau pavilioanele se amenajează în speranța că vor economisi.

Acest fapt face ca, pentru a răci spațiul, aparatele să consume de fapt mai mult. Așa cum am arătat în articolul cu proiectul ART Safari, optimizarea ține mult de orele când este cel mai cald. Noi recomandăm ca atunci când plecați din spațiul climatizat să reduceți nivelul termic cu 5 Grade ceea ce, va face ca pe total să economisiți cu adevărat.

Mitul 3 – Aerul conditionat este un lux nu o necesitate

Am întâlnit un caz în care oamenii munceau într-o tipografie unde era un climat umed și fierbinte, în luna iulie 2018. Acesta nu este mediul propice de lucru pentru angajații dumneavoastră. Azi în lume, companiile pun valoare și pe mediul de lucru pentru cele mai importante active ale companiei: oamenii. Soluția oferită prin care s-a adus aer proaspăt și un echipament de răcire a aerului din incintă a fost optimă pentru client și pentru angajații tipografiei.

Șansele de surmenaj, accidente și posibilitatea bolilor profesionale cresc, odată cu temperatura. Considerăm că a închiria aparate de aer condiționat mobil în momente dificile nu va fi niciodată o pierdere.

Mitul 4 – Dacă clădirea are deja climatizare centralizată nu e nevoie de răcire suplimentară locală

Utilizând climatizarea clădirii în paralel cu răcirea locală cu aer condiționat mobil, va aduce o reducere de costuri pe termen lung. Spre deosebire de climatizarea centralizată, aparatura mobilă de climatizare se poate muta pentru a răci spațiile care au nevoie mai mare. În acest fel puteți folosi unități de aer conditionat închiriate doar când și unde este nevoie. Dacă sunt zone fierbinți în încăperi sau climatizarea nu mai funcționează la parametri inițiali, închirierea unui aparat de aer conditionat mobil va prelua sarcina.

Dacă ați programat o lucrare de mentenanță pentru instalația de climatizare, e întotdeauna util să acoperiți deficitul cu echipamente mobile de aer conditionat.

Soluția pentru dumneavoastră este la un gest distanță! Ne puteți contacta pentru a vă oferi cele mai bune soluții de închiriere de aer condiționat mobil.

author-avatar

About Silviu Enache

Îndrăgostit de tot ce are motor, cu experiență vastă în tratarea aerului și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Lasă un răspuns