0
Selectează o Pagină

Dezumidificare în subsolul unei clădiri din Militari.

de dec. 13, 2018Dezumidificare, Dezumidificare casnică0 comentarii

Lifeart are soluții de uscare rapidă cu dezumidificatoare și ventilatoare profesionale. Veți primi consultantă profesionistă de la experții noștri și veți rezolva problema fară alte efecte negative și bătăi de cap.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului – în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro

Provocarea întâmpinată

Este știut că în general subsolurile sunt mai predispuse la exces de umiditate din cauza posibilității limitate de aerisire. Am fost chemați să rezolvăm un caz greu de infiltrație a apei, condens și umiditate excesivă în subsolul unui bloc din București, în zona Militari.

Când am ajuns acolo aerul era excesiv de umed și greu, tavanul și țevile erau complet acoperite de broboane de apă, iar pereții aveau urme adânci lăsate de apa infiltrată. Părea că plouă în interior, atât de umed era.

Pe cât de grea se întrezărea lucrarea, pe atât de încrezători am fost că noi suntem cei mai în măsură să intervenim. Asta nu doar pentru că deținem aparatura necesară dezumidificarii, ci pentru că folosim cele mai bune și eficiente echipamente de uscare iar experții noștrii se asigură că poziționarea aparatelor este una optimă și combinația de aparaturi se potrivește special cazului respectiv. Repede și eficient.

Iată ce am găsit când am ajuns:

Dezumidificare în subsolul din Militari.

Cu ce am intervenit

În tot acest proces echipa a folosit cinci dezumidificatoare Aerial AD 650 (900 m³/h), care pot scoate pană la 78l/24h de apă fiecare, cinci dezumidificatoare Aerial AD 650 (600 m³/h), care pot scoate pană la 54l/24h de apă fiecare și zece ventilatoare HEYLO Turbovent 2000 de 1190 m³/h.

Cu ajutorul dezumidificatoarelor Aerial și ventilatoarelor Heylo – echipamente profesionale germane-umiditatea din aer s-a redus pană la 20%, ceea ce a făcut ca pereții să cedeze apa infiltrată și în aproximativ 7 zile s-a uscat complet.

Iată cum arăta după doar 3 zile:

Dezumidificare în subsolul din Militari.

Impactul

Clientul nostru a fost foarte mulțumit, a rezolvat rapid o problemă care putea atrage alte pagube după ea iar lucrările de finisare au putut avansa cu garanția că umiditatea nu va mai aduce probleme și alte cheltuieli.

Iată cum arăta la finalul intervenției:

Dezumidificare în subsolul din Militari.

La Lifeart avem soluții de uscare rapidă cu dezumidificatoare și ventilatoare profesionale. Veți primi consultantă profesionistă de la experții noștri și veți rezolva problema fară alte efecte negative și bătăi de cap.

La final vă lăsăm un VIDEO cu operațiunea noastră de dezumidificare:

 

Află cum poți scăpa și tu definitiv de problemele cauzate de umiditatea excesivă, igrasie și mucegai. Vezi cum te putem ajuta!

  • dezumidificator-spa-aerial-ad-110

   Dezumidificator aer casnic AERIAL AD 110

   Precomandă 8.060,00 lei TVA inclus
  • dezumidificator-portabil-eco-fral-fd33eco

   Dezumidificator aer casnic Fral FD33ECO

   2.733,00 lei TVA inclus
  • dezumidificator-bucuresti-aerial-ad560

   Dezumidificator aer industrial AERIAL AD560

   Precomandă 12.138,00 lei TVA inclus
  • dezumidificator-uscare-rapida-constructii-aerial-ad580

   Dezumidificator aer industrial AERIAL AD580

   Precomandă 14.785,00 lei TVA inclus

  Articole sugerate

  Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

  Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

  Reducerea de 3 ori a timpului de uscare a rășinii dintr-o fabrică din România astfel încât profilul să se usuce în profunzime fară să apară fisuri în profunzime sau la suprafață.

  Client responsabil – Uscare ca la carte

  Client responsabil – Uscare ca la carte

  Am avut plăcerea de a colabora cu Cătălin, care și-a construit o casă P+1, aflată în complexul rezidențial Green City din orașul 1 Decembrie, Giurgiu.

  Introdu Comentariu

   

  Pin It on Pinterest

  Share This
  WhatsApp chat
  Bine te-am găsit!
  Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
  M