0
Selectează o Pagină

Cele mai bune dezumidificatoare comerciale si industriale!

de dec. 7, 2018Dezumidificare0 comentarii

Nu putem influența climatul în aer liber, dar prin controlul climatului interior putem crea condiții optime pentru creșterea productivității, conservarea valorilor, sănătății, confortului și eficienței energetice pentru producătorii industriali, utilizatorii și proprietarii de clădiri și să ne asigurăm că acestea sunt în permanență menținute.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Condiții optime pentru productivitate crescută

Nu putem influența climatul în aer liber, dar prin controlul climatului interior putem crea condiții optime pentru creșterea productivității, conservarea valorilor, sănătății, confortului și eficienței energetice pentru producătorii industriali, utilizatorii și proprietarii de clădiri și să ne asigurăm că acestea sunt în permanență menținute. Dezumidificatoarele AERIAL sunt utilizate în clădirile comerciale și în procesele industriale pentru a elimina umezeala din aer și pentru a controla nivelul de umiditate.

Iată câteva exemple de referință pentru soluții individuale de dezumidificare AERIAL în domeniu:
 • Dezumidificatoarele AERIAL sunt folosite în special împotriva coroziunii, pentru a proteja spațiile de transport și cele tehnice ale navelor mari. O navă de croazieră bine cunoscută are peste 50 de sisteme construite, toate de la AERIAL.
 • Sistemele de dezumidificare AERIAL protejează tehnologia sensibilă din turbinele eoliene. Unul dintre cele mai moderne parcuri eoliene din mare se bazează pe tehnologia robustă și sigură încorporată în unitățile noastre, într-un mediu marin dur.
 • Dezumidificatoarele noastre, de exemplu, asigură că materialul medical organic pentru suturi este uscat la sfârșitul procesului de producție, astfel încât acesta să poată fi ambalat și utilizat.
 • Forțele armate germane, Bundeswehr, își protejează armele cu dezumidificatoarele Aerial.
 • Unitățile noastre protejează valorosul patrimoniu cultural din arhiva statului din Hamburg. Numeroase alte unități guvernamentale, cum ar fi, de exemplu, universitatea din Cairo, au încredere în fiabilitatea dezumidificatoareleor noastre.
 • Un producător de tutun de renume din Portugalia folosește dezumidificatoare AERIAL pentru depozitarea tutunului crud. Zona de depozitare are o mărime de câteva mii de metri cubi.

Soluții personalizate

În principiu, nu există limite pentru diferitele tipuri de aplicații sau scenarii în care produsele noastre pot fi folosite. Indiferent de tipul de cameră sau spațiu, nivelurile ridicate de umiditate pot fi reduse în mod eficient și sistematic. În multe cazuri, soluția standard nu este soluția pe care o cauți. Aici găsim soluții speciale. Contactează-ne. Bazează-te pe experiența noastră și împreună vom găsi o soluție la problema ta legată de umiditate.

Ar fi ușor să compunem o listă foarte lungă de aplicații interesante pe care produsele noastre le-au utilizat în cursul ultimilor 25 de ani. De la începutul activității noastre, am livrat peste 100.000 de unități unei mari varietăți de clienți industriali și comerciali din întreaga lume.

 

 

 • Dezumidificator MASTER, profesional, DH732P, 780 W, capacitate dezumidificare 30l/24h , pentru încăperi de 450m³

  3.800,00 lei TVA inclus
 • dezumidificator-portabil-eco-fral-fd33eco

  Dezumidificator aer casnic Fral FD33ECO

  2.733,00 lei TVA inclus
 • dezumidificare-sapa-dezumidificator-aerial-ad810-p-2

  Dezumidificator aer industrial AERIAL AD810-P

  Precomandă 18.445,00 lei TVA inclus
 • dezumidificatoare-mobile-aerial-ad780-p

  Dezumidificator aer profesional AERIAL AD780-P

  Precomandă 17.580,00 lei TVA inclus

Articole sugerate

Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

Dezumidificare – Fabrica de profile NMC

Reducerea de 3 ori a timpului de uscare a rășinii dintr-o fabrică din România astfel încât profilul să se usuce în profunzime fară să apară fisuri în profunzime sau la suprafață.

Client responsabil – Uscare ca la carte

Client responsabil – Uscare ca la carte

Am avut plăcerea de a colabora cu Cătălin, care și-a construit o casă P+1, aflată în complexul rezidențial Green City din orașul 1 Decembrie, Giurgiu.

Summary
Cele mai bune dezumidificatoare industriale si comerciale!
Article Name
Cele mai bune dezumidificatoare industriale si comerciale!
Description
Dezumidificatoare comerciale si industriale - Nu putem influența climatul în aer liber, dar prin controlul climatului interior putem crea condiții optime pentru creșterea productivității, conservarea valorilor, sănătății, confortului și eficienței energetice pentru producătorii industriali, utilizatorii și proprietarii de clădiri și să ne asigurăm că acestea sunt în permanență menținute.
Author
Publisher Name
Life Art Distribuție
Publisher Logo

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M