Dezumidificare

Cele mai bune dezumidificatoare comerciale si industriale!

Dezumidificare in spatii industriale si comerciale Aerial

Nu putem influența climatul în aer liber, dar prin controlul climatului interior putem crea condiții optime pentru creșterea productivității, conservarea valorilor, sănătății, confortului și eficienței energetice pentru producătorii industriali, utilizatorii și proprietarii de clădiri și să ne asigurăm că acestea sunt în permanență menținute.

Condiții optime pentru productivitate crescută

Nu putem influența climatul în aer liber, dar prin controlul climatului interior putem crea condiții optime pentru creșterea productivității, conservarea valorilor, sănătății, confortului și eficienței energetice pentru producătorii industriali, utilizatorii și proprietarii de clădiri și să ne asigurăm că acestea sunt în permanență menținute. Dezumidificatoarele AERIAL sunt utilizate în clădirile comerciale și în procesele industriale pentru a elimina umezeala din aer și pentru a controla nivelul de umiditate.

Iată câteva exemple de referință pentru soluții individuale de dezumidificare AERIAL în domeniu:
  • Dezumidificatoarele AERIAL sunt folosite în special împotriva coroziunii, pentru a proteja spațiile de transport și cele tehnice ale navelor mari. O navă de croazieră bine cunoscută are peste 50 de sisteme construite, toate de la AERIAL.
  • Sistemele de dezumidificare AERIAL protejează tehnologia sensibilă din turbinele eoliene. Unul dintre cele mai moderne parcuri eoliene din mare se bazează pe tehnologia robustă și sigură încorporată în unitățile noastre, într-un mediu marin dur.
  • Dezumidificatoarele noastre, de exemplu, asigură că materialul medical organic pentru suturi este uscat la sfârșitul procesului de producție, astfel încât acesta să poată fi ambalat și utilizat.
  • Forțele armate germane, Bundeswehr, își protejează armele cu dezumidificatoarele Aerial.
  • Unitățile noastre protejează valorosul patrimoniu cultural din arhiva statului din Hamburg. Numeroase alte unități guvernamentale, cum ar fi, de exemplu, universitatea din Cairo, au încredere în fiabilitatea dezumidificatoareleor noastre.
  • Un producător de tutun de renume din Portugalia folosește dezumidificatoare AERIAL pentru depozitarea tutunului crud. Zona de depozitare are o mărime de câteva mii de metri cubi.

Please accept statistici, marketing cookies to watch this video.

Soluții personalizate

În principiu, nu există limite pentru diferitele tipuri de aplicații sau scenarii în care produsele noastre pot fi folosite. Indiferent de tipul de cameră sau spațiu, nivelurile ridicate de umiditate pot fi reduse în mod eficient și sistematic. În multe cazuri, soluția standard nu este soluția pe care o cauți. Aici găsim soluții speciale. Contactează-ne. Bazează-te pe experiența noastră și împreună vom găsi o soluție la problema ta legată de umiditate.

Ar fi ușor să compunem o listă foarte lungă de aplicații interesante pe care produsele noastre le-au utilizat în cursul ultimilor 25 de ani. De la începutul activității noastre, am livrat peste 100.000 de unități unei mari varietăți de clienți industriali și comerciali din întreaga lume.

Lasă un răspuns