Purificare aer

Alergie sau raceala?

alergie sau raceala

Oamenii se gândesc de obicei la alergii primăvara si vara, dar în timpul iernii problemele respiratorii încep să reapară pentru că petrecem mai mult timp în interior. Când începem să dăm drumul la căldură, sau scoatem păturile, introducem miliarde de particule mediul nostru!

Diferenta dintre alergie si raceala

Știați că simptomele de alergie din timpul iernii sunt adesea percepute greșit ca fiind simplă răceală?

Pentru că simptomele alergiei sunt asemănătoare cu cele ale răcelii (curge nasul, strănut, congestie, disconfort în gât, etc.) mulți le atribuie unei simple răceli. Dar răceala durează de obicei cam zece zile! Dacă simptomele durează mai mult de atât, acesta este un indiciu că problema este o reacție alergică la aerul îmbâcsit și nu se ameliorează până nu se elimină sursa problemei.

 Cum tratăm problema alergiilor

Mai ales în timpul iernii când casa este mai puțin aerisită, este extrem de important ca cei care suferă de alergii sau de astm să-și petreacă timpul într-un mediu curat cu aer proaspăt. Cel puțin dormitorul ar trebui să aibă un purificator de aer care funcționează permanent. Cele mai bune purificatoare de aer pentru alergiile de iarnă vor fi aceleași purificatoare de aer care țin la distanță simptomele alergiei de primăvară și vară.

Pentru ca să te poți bucura de un aer curat în casa ta îți recomandăm purificatorul de aer Airfree. E simplu. E economic. E eficient. E frumos. Alege modelul în fucție de dimensiunea încăperii pe care vrei să o purifice. Vei găsi și opțiuni cu cromoterapie sau lumină de veghe. Sănătate!

Lasă un răspuns