0
Selectează o Pagină

Alergie sau raceala?

de dec. 7, 2018Purificare aer0 comentarii

Oamenii se gândesc de obicei la alergii primăvara si vara, dar în timpul iernii problemele respiratorii încep să reapară pentru că petrecem mai mult timp în interior. Când începem să dăm drumul la căldură, sau scoatem păturile, introducem miliarde de particule mediul nostru!

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Diferenta dintre alergie si raceala

Știați că simptomele de alergie din timpul iernii sunt adesea percepute greșit ca fiind simplă răceală?

Pentru că simptomele alergiei sunt asemănătoare cu cele ale răcelii (curge nasul, strănut, congestie, disconfort în gât, etc.) mulți le atribuie unei simple răceli. Dar răceala durează de obicei cam zece zile! Dacă simptomele durează mai mult de atât, acesta este un indiciu că problema este o reacție alergică la aerul îmbâcsit și nu se ameliorează până nu se elimină sursa problemei.

 

 Cum tratăm problema alergiilor

Mai ales în timpul iernii când casa este mai puțin aerisită, este extrem de important ca cei care suferă de alergii sau de astm să-și petreacă timpul într-un mediu curat cu aer proaspăt. Cel puțin dormitorul ar trebui să aibă un purificator de aer care funcționează permanent. Cele mai bune purificatoare de aer pentru alergiile de iarnă vor fi aceleași purificatoare de aer care țin la distanță simptomele alergiei de primăvară și vară.

Pentru ca să te poți bucura de un aer curat în casa ta îți recomandăm purificatorul de aer Airfree. E simplu. E economic. E eficient. E frumos. Alege modelul în fucție de dimensiunea încăperii pe care vrei să o purifice. Vei găsi și opțiuni cu cromoterapie sau lumină de veghe. Sănătate!

 

 

  Articole sugerate

  Responsabilitate socială. Tratăm aerul nemțește!

  Responsabilitate socială. Tratăm aerul nemțește!

  De peste 10 ani, Life Art Distribuție importă bunuri de larg consum și echipamente profesionale pentru tratarea aerului. Portofoliul nostru de produse provine exclusiv de la producători cu înalte valori sociale și de responsabilitate față de mediul înconjurător....

  Summary
  Alergie sau raceala?
  Article Name
  Alergie sau raceala?
  Description
  Știați că simptomele de alergie din timpul iernii sunt adesea percepute greșit ca fiind simplă răceală? Pentru că simptomele alergiei sunt asemănătoare cu cele ale răcelii (curge nasul, strănut, congestie, disconfort în gât, etc.) mulți le atribuie unei simple răceli. Dar răceala durează de obicei cam zece zile! Dacă simptomele durează mai mult de atât, acesta este un indiciu că problema este o reacție alergică la aerul îmbâcsit și nu se ameliorează până nu se elimină sursa problemei.
  Author
  Publisher Name
  Life Art Distribuție
  Publisher Logo

  Introdu Comentariu

   

  Pin It on Pinterest

  Share This
  WhatsApp chat
  Bine te-am găsit!
  Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
  M