Testimoniale

Ventilare si dezumidificare la Bucharest Tango Groove

ventilare dezumidificare evenimente tango groove

Un eveniment reușit ține de cele mai mici detalii, tocmai de aceea, prietenul nostru și organizatorul evenimentului, domnul Gabriel Mihalache, a apelat la noi. Este bine știut că dansul este solicitant, iar căldura și umiditatea sunt degajate intens de către dansatori. Practicat în spații închise, generează umiditate excesivă și atmosfera poate deveni neplăcută.

Ventilare si dezumidificare la Bucharest Tango Groove? Poate te intrebi ce legatură are un eveniment de dans cu ventilarea și dezumidificarea. Hai să vedem!

Ce este Bucharest Tango Groove?

Bucharest Tango Groove este un proiect frumos de dans al Asociației ‘Mioritics‘, desfașurat la DESCHIS | Atelier. Aici, strânge laolaltă entuziaști ai dansului din toată lumea. Într-o atmosferă familiară și prietenoasă, cu mancare, râs și voie bună, desfășoară maratoane de trei zile (da, ai citit bine) de…ei bine, TANGO!

De ce ventilare si dezumidificare?

Un eveniment reușit ține de cele mai mici detalii, tocmai de aceea, prietenul nostru și organizatorul evenimentului, domnul Gabriel Mihalache, a apelat la noi. Este bine știut că dansul este solicitant, iar căldura și umiditatea sunt degajate intens de către dansatori. Practicat în spații închise, generează umiditate excesivă și atmosfera poate deveni neplăcută.

Detaliile sunt cheia unui eveniment de calitate

Acesta este punctul în care domnul Gabriel a dorit să ridice standardul și să ducă organizarea la următorul nivel. Pentru a putea oferi o experiență de neuitat invitaților săi, pe langă locație, muzică și mâncare, a dorit să controleze umiditatea și ventilația din încăpere. A luat legatura cu Lilia, unul din experții noștri în tratarea aerului. Ea i-a oferit soluția cea mai potrivită, o combinație de ventilatoare și dezumidificatoare de aer care să mențină atmosfera la fel de cool ca tango-ul.

Interviu cu domnul Gabriel Mihalache, organizator Bucharest Tango Groove

Evenimentul a fost o adevărată reușită (vezi poze și VIDEO la finalul articolului), iar domnul Gabriel a fost foarte încântat de rezultatele serviciului nostru. De asemenea, fost de acord să ne răspundă și la câteva întrebări. Răspunsurile credem că vor fi de folos și altora când vor dori să aleagă serviciile sau produsele noastre premium.

  1. Ce produs/serviciu ai folosit de la Lifeart?

Dezumidificatoare si ventilatoare.

  1. De ce ai avut nevoie de produs/serviciu (și de ce continui sa îl folosești)?

Am organizat un eveniment de dans de tip „maraton” (30 de ore de dans) pe perioada unui weekend (vineri-duminică). La genul acesta de eveniment, în care mulți oameni depun un efort susținut timp de mai multe ore într-un spațiu închis, una din problemele frecvente este buna ventilație și menținerea unui grad confortabil de umiditate.

  1. Ai folosit produse/servicii similare în trecut? Care ai spune că este diferența între produsul/serviciul nostru și cel folosit anterior?

Am folosit doar ventilatoare, dar de obicei nu sunt suficiente pentru genul acesta de evenimente (se produce umiditate mare).

  1. Care a fost prima ta impresie despre produsul/serviciul oferit de noi?

Mi-a placut aspectul aparatelor, se încadrau bine în design-ul general al locației evenimentului.

  1. Ce ți-a placut cel mai mult la produsul/serviciul oferit de noi?

Aparatele și-au facut foarte bine treaba, și feedback-ul participanților despre acest aspect al evenimentului a fost unul pozitiv.

  1. Daca ar trebui să descrii produsul/serviciul în 3 cuvinte, care ar fi acestea?

Eficient, economic, discret.

  1. Ai recomanda produsul/serviciul nostru? Daca da, de ce l-ai recomanda?

Desigur. L-as recomanda pentru ca în cazul unor evenimente similare cu al nostru reprezintă o investiție rezonabilă în confortul participanților.

  1. Dacă vei avea nevoie, vei apela din nou la serviciile Lifeart?

Mai mult ca sigur.

  1. Ce sugestie de îmbunătățire a produsului/serviciului Lifeart ai avea?

E bine așa cum e 😊.

Lasă un răspuns