Dezumidificare, Dezumidificare casnică

Cum rezolvi rapid o inundatie casnica!

Nu știm câți dintre cei care ne citesc articolele au pățit o așa neplăcere dar, cu siguranță, oricine cunoaște pe cineva care a fost inundat. Cert e că disconfortul de a găsi casa, apartamentul, garajul, pivnița sau orice spațiu de depozitare inundat, depășește toate preconcepțiile pe care le avem.

Inundatie casnică? Iată soluția – pentru ca viața să continue neîntreruptă 😊

Cum rezolvi rapid o inundatie casnica! – A sosit vremea rece și iată că furnizorul de agent termic a demarat probele de presiune pentru utilizatorii casnici. Nu a trecut mult și telefoanele noastre au început să sune. Serviciul de intervenție la inundație a fost solicitat. Echipa noastră s-a deplasat la diferite cazuri, unele mai ușoare iar altele mai complexe.

Serviciu modern de intervenții la inundații?

Intervenția la inundații casnice a fost recent adăugată la lista scurtă de servicii de control și diminuare  a umidității pe care le prestăm de peste 10 ani. Ne-am lovit des de cazuri de inundații pentru clienți mari, firme care și-au găsit birourile inundate, subsoluri de arhive cu apa de 1 metru, subsoluri de blocuri cu regim mic de înălțime, unde profesioniștii noștri au muncit în genunchi să scoată apa și apoi să elimine efectele umidității de profunzime.

Echipamentele nu ne-au lăsat la greu, pompele submersibile au scos apa lejer, dezumidificatoarele de aer și ventilatoarele au funcționat perfect eliminând apa din profunzime iar uneori am adus și tunuri de căldură electrice pentru a grăbi uscarea. Toate acestea ne-au format pentru a fi capabili să recționăm rapid și să intervenim și la inundații casnice.

O inundatie pe oră*

Nu știm câți dintre cei care ne citesc articolele au pățit o așa neplăcere dar, cu siguranță, oricine cunoaște pe cineva care a fost inundat. Cert e că disconfortul de a găsi casa, apartamentul, garajul, pivnița sau orice spațiu de depozitare inundat, depășește toate preconcepțiile pe care le avem. La fel a pățit și Mariana V.  O doamnă ce a renovat un apartament în această vară, apartament situat pe Sos. Ștefan Cel Mare din București. Un telefon de la vecinul de dedesubt a anunțat-o că există o țeavă care a provocat o inundație în apartamentul său în care temporar nu locuiește nimeni.

Ce e de făcut?

Fiind asigurată, doamna Mariana a sunat prima oară la asigurator care i-a confirmat că intervenția la inundații precum și alte costuri cu dezumidificarea sunt acoperite de polița dumneaei. Al doilea telefon l-a dat la noi, după o scurtă căutare pe Google după termenul ’’intervenție inundație casnică’’ și ne-a comunicat că dorește să intervenim. Durata de la apelul său până când echipa noastră i-a ciocănit la ușă a fost de 48 de minute.

Conform cu informațiile solicitate telefonic, echipa de interventie s-a deplasat cu autospeciala dotată cu echipamente de uscare, dezumidificatoare, pompe, ventilatoare și scule de intervenție la adresa acesteia, iar după constatare s-a decis să se lase în locația sa un set de 2 ventilatoare și un dezumidificator de aer de putere mare. Costul acestui pachet, cu deplasare, montaj și închirierea echipamentelor de uscare este de 400 lei, tva inclus, conform cu prețurile din pagina noastă dedicată.

Zona afectată a fost bucătăria și o parte din sufragerie după cum se poate vedea în filmare. Echipa a demontat o bucată de plintă de îmbinare a pardoselii pentru a introduce aer forțat sub parchet, care va elimina umiditatea și implicit efectele ei.

Vom reveni cu o continuare la acest articol pentru a vă arăta cum s-a uscat, ce părere are clienta și ce recomandări ne va furniza în raport cu echipamentele de uscare folosite.

Iată și un scurt filmuleț cu intervenția la această inundație casnică:

*In zona București Ilfov – Conform cu sondaj IRES

Află cum poți scăpa și tu definitiv de problemele cauzate de umiditatea excesivă, igrasie și mucegai. Vezi cum te putem ajuta!

author-avatar

About Silviu Enache

Îndrăgostit de tot ce are motor, cu experiență vastă în tratarea aerului și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Lasă un răspuns