Dezumidificare, Dezumidificare casnică, Incalzire, Măsurare umiditate, Purificare aer, Umidificare

Responsabilitate socială. Tratăm aerul nemțește!

De peste 10 ani, Life Art Distribuție importă bunuri de larg consum și echipamente profesionale pentru tratarea aerului. Portofoliul nostru de produse provine exclusiv de la producători cu înalte valori sociale și de responsabilitate față de mediul înconjurător.

Responsabilitate socială. Tratăm aerul nemțește!

Responsabilitate socială. Tratăm aerul nemțește! – Life Art Distribuție, de peste 10 ani importă bunuri de larg consum și echipamente profesionale. Luăm în calcul implicația producerii acestor bunuri asupra mediului înconjurător sau implicațiile de natură socială din zona producătorului.

Umidificatoare, dezumidificatoare, ventilatoare profesionale, tunuri de căldură, aer condiționat mobil și mai nou purificatoare de aer – am făcut achiziții de import numai de la producători cu înalte valori sociale și de responsabilitate față de mediul înconjurător.

Venta – Umidificatoare și Purificatoare

Producătorul german Venta, este lider pe piața europeană de umidificatoare de aer. Este un producător responsabil la nivel local în orașul Wiengarden din regiunea Baden. Umidificatoarele și purificatoarele de aer Venta sunt ecologice. Toate dispozitivele sunt fabricate complet cu electricitate verde, complet reciclabile și construite pentru durabilitate. Consumul de energie și eficiența energetică sunt deja scăzute dar compania optimizează continuu. Umidificatoarele de aer Venta vă permit reducerea durabilă a costurilor.

Aerial – Dezumidificatoare premium

Despre dezumidificatoarele de aer Aerial vă garantăm că sunt produse în orașul Norderstedt din Germania de peste 25 de ani.  În acest timp producătorul de dezumidificatoare de aer a construit o forță de muncă de 35 de angajați. Echipamentele se adresează clienților din sectorul de refrigerare și aer condiționat, industria de restaurare a clădirilor și a daunelor provocate de apă, sectorul de gestionare a apei, precum și clienților comerciali, industriali și clienți finali privați. Responsabilitatea de care da dovadă acest producător față de valorile europene și drepturile muncitorilor a fost confirmată și prin recenta preluare a companiei de către gigantul Dantherm.

Află cum poți scăpa și tu definitiv de problemele cauzate de umiditatea excesivă, igrasie și mucegai. Vezi cum te putem ajuta!

Heylo – Aeroterme, tunuri de caldura, ventilatoare – experţi în echipamente pentru condiții grele de lucru

Tunurile de căldură Heylo, aerotermele electrice și ventilatoarele de la același producător sunt produse în orașul German Achim, în apropiere de Bremen, locul de baștină al celebrilor muzicanți. Heylo este o companie de familie, la a doua generație, care se laudă că au folosit, tratat și mutat aerul – temporar și pentru diverse aplicații. Tehnica lor usucă clădiri, încălzește șantierele de construcție, camerele de ventilație, filtrează praful sau asigură temperatura potrivită în corturi și încăperi pentru evenimente – în siguranță și eficient, peste tot în Germania și în Europa.

Noi vedem Heylo ca furnizor de sisteme care oferă partenerilor de afaceri soluțiile de care au nevoie: tunuri de căldură mobile, accesorii, dispozitivele de măsurare a umidității, precum și procedeele și metodele corespunzătoare, prin care obiectivul dorit este atins rapid, eficient, economisitor de resurse și ieftin. Echipamentele de dezumidificare și încălzire precum și cele de ventilație mobila corespund celui mai înalt standard de calitate. Acestea sunt adaptate condițiilor dure în practică și „pe șantier” – dezvoltate de experți, testate în condiții grele și îmbunătățite din nou și din nou.

Airfree – Purificatoare de aer născute din dragostea unui părinte!

Purificatoarele de aer Airfree sunt încadrate în aceeași listă de produse importate de la producători responsabili. Compania Airfree, locată în Portugalia, a pornit de la o poveste destul de neobișnuită. Tehnologia a început să fie dezvoltată datorită inițiativei și creativității unui om de afaceri portughez, în încercarea de a găsi o modalitate eficientă de a ușura atacurile alergiei fiului său. Primul purificator de aer Airfree a fost dezvoltat pe baza unui mod natural de utilizare a căldurii pentru a distruge alergenii din aer.

Ideea care ajută milioane de oameni cu probleme respiratorii

După testarea reușită la laboratorul microbiologic INETI din Portugalia, ideea producției pe scară largă a dispozitivelor a început să se formeze. Astfel mai multe familii din întreaga lume să poată beneficia de un purificator de aer bazat pe un concept simplu și eficient. În 2004, după ce au fost făcute câteva modificări pentru îmbunătățirea capacității electronice, s-a născut Airfree, marcat de lansarea gamei de purificatoare de aer P, atractivă și modernă în design. Un brand inovator a fost pe cale de a cuceri pietele mondiale.

De atunci, Airfree a continuat să crească, fabricând o varietate de modele de purificatoare de aer în Portugalia, destinate utilizării nu numai în casă, ci și orientată spre comerț și industrie. În prezent, 90% din producție este exportată direct în mai mult de 60 de țări din Europa, America, Asia și Orientul Mijlociu. Life Art Distribuție este unic importator al acestui brand de purificatoare de aer în România.

GANN – Umidometre si sisteme nemțești de măsurare a umidității – tradiție de familie!

Echipamentele de măsurare a umidității de la producătorul german GANN din Stuttgart District, mai precis din orașul Gerlingen sunt de asemenea conforme cu reglementările în vigoare în materie de mediu, forța de muncă și drepturile acesteia. Umidometrele, trusele de măsurare a umidităţii cu carbid și celelalte echipamente de măsurare a umidității sau de monitorizare a umidității sunt produse premium garantate de frații Ulrich Gann și Michael Gann, moștenitorii companiei germane.

Life Art Distribuție – alegem să fim responsabili și să oferim doar ce e mai bun. La standarde internaționale.

În loc de concluzie, dorim să informăm pe stimații noștri clienți sau prospecți, precum și opinia publică, de faptul că, deși ne dorim să creștem valoarea Companiei Life Art Distribuție, nu vom face compromisuri la valorile noastre de bază, nu vom importa echipamente de la producători cu istoric de acțiuni neconforme cu legislația de mediu și cu atât mai mult nu vom colabora cu producători care exploatează forța de muncă sau utilizează practici concurențiale neadecvate pentru o firmă modernă.

author-avatar

About Silviu Enache

Îndrăgostit de tot ce are motor, cu experiență vastă în tratarea aerului și tot timpul gata să găsească soluții practice, Silviu va fi încântat să te susțină și să te îndrume în eforturile tale de a obține cea mai bună soluție pentru nevoia ta.

Lasă un răspuns