Incalzire

Aeroterme și tunuri de căldură pe motorină. Ce trebuie să știi.

Aeroterme si tunuri de caldura pe motorina. Cum aleg

Piața de aeroterme și tunuri de căldură pe motorină este în creștere Tot mai multi constructori folosesc aeroterme pe șantiere indiferent ca o fac pentru angajații lor, pentru încălzirea mașinăriilor sau pentru a grăbi procesul de uscare. Pe de altă parte, tot mai multi producători sunt în postura de a face compromisuri pentru a fi competitivi în ofertare.

6Aeroterme si tunuri de caldura pe motorina: Ce trebuie sa știi. Piaţa de aeroterme si tunuri de caldura pe motorina este în creștere. Tot mai multi constructori folosesc aeroterme pe santiere indiferent ca o fac pentru angajatii lor, pentru incalzirea masinariilor sau pentru a grabi procesul de uscare. Pe de alta parte, tot mai multi producatori sunt in postura de a face compromisuri pentru a fi competitivi in ofertare. In acest ansamblu exista trei elemente principale care pot face cu adevarat diferență: preț, asamblare sau calitatea materialelor.

Aerotermele si tunurile de caldura – Pretul

Tendinta generala este ca preturile sa fie cat mai scazute. Acest aspect este important intr-un context in care pretul reprezinta factorul de decizie principal. Dezavantajul la pretul scazut este ca influenteaza celelalte doua elemente. Cand pretul este scazut este imposibil sa ai o asamblare sau materiale de inalta calitate. Asa ca un compromis va aparea ori la unul din elemente, ori la ambele.

Aerotermele si tunurile de caldura – Asamblarea

Poate ai experimentat aeroterme care lasa de dorit la nivel de asamblare. Impresia pe care ti-au lasat-o este neplacuta, de produse ieftine care nu au si nu produc valoare. Se strica des, consuma mult, sunt zgomotoase si nu incalzesc eficient. Producatorul care va face compromis la asamblare va avea ori un pret mai mic, ori calitate a materialelor scazuta. Concret, putem presupune ca va folosi oameni necalificati sau fara experienta in procesul de asamblare si tehnologii depasite pentru a mentine un pret scazut.

Aerotermele si tunurile de caldura – Calitatea materialelor

In momentul in care calitatea materialelor este scazuta inseamna ca aceasta a fost compromisa pentru un pret mai mic sau o asamblare mai buna. Calitatea materialelor este definita atat de compozitia in sine a acestora, cat si de “lucratura” acestora. In cazul aerotermelor sau sistemelor de incalzire pentru constructii si santiere, materialele pot face diferenta – asta inseamna ca materialele trebuie sa fie zdravene, santierele fiind medii grele si solicitante de lucru.

Toate aceste elemente pot contribui la un produs de calitate, premium, produs robust, cu durata de viata si eficienta crescute. In momentul in care doresti sa cumperi sau sa inchiriezi aeroterme electrice sau pe motorina (indiferent ca o faci pentru incalzirea unui eveniment sau pentru incalzirea santierului/in constructii) trebuie sa iti pui trei intrebari:

  1. La care din aceste trei elemente (pret, asamblare sau calitatea materialelor) sunt gata sa renunt?
  2. In ce fel ma va afecta (pe mine si sau firma mea)?
  3. Imi pot asuma felul in care ma va afecta elementul (pret, asamblare sau calitatea materialelor) la care am facut compromis?Vezi VIDEO cum functioneaza la evenimente:
Concluzie

In experienta noastra, am gasit ca in timp, aerotermele mai ieftine si mai putin de calitate au afectat afacerea noastra. Se defectau des, stateau mai mult in reparatii si erau ineficiente. Asa ca ne-am indreptat spre aeroterme (vezi VIDEO cu testare) si tunuri de caldura premium, care nu aduc batai de cap pentru noi. Ba mai mult, clientii nostri sunt foarte multumiti si ne aleg pentru faptul ca stiu ca sunt produse pe care se pot baza. Spre deosebire de vechile aeroterme electrice si tunurile de caldura pentru constructii si santiere care se încălzesc foarte greu şi au nevoie de supraveghere atentă, noile aeroterme Heylo folosesc tehnologii noi te surprind prin calitate, eficienţă şi simplitate în folosire. Doar sunt nemtesti.

Iata de ce credem ca aerotermele electrice si tunurile de caldura nemtesti HEYLO sunt cele mai bune:
  1. Au o încălzire super-rapidă. Nu trebuie să aştepţi minute întregi ca să se încălzească. Noua tehnologie permite o încălzire aproape instantanee.
  2. Fără after-cooling. Vrei să opreşti aeroterma? Pur şi simplu întorci pe treapta 0. Răcirea are loc in mai puţin de 2 secunde. Sunt foarte uşor de folosit.
  3. Rezistente pe şantiere, uşor de transportant. Sunt construite din oţel aliat.
  4. Poţi opta pentru modelul monofazat sau pentru modele trifazate 6-12-18 kW. Încălzeşti rapid şi eficient garaje, ateliere, corturi, şantiere, hale de producţie, depozite, săli de sport, săli de evenimente, beciuri, pivniţe, construcţii noi etc.
  5. Mai mult, la modele trifazice DE 20S şi DE20 SH poţi ataşa tubulaturi pentru a concentra căldura în anumite zone.

Lasă un răspuns