Dezumidificare

Life Art Distribuție, donații și responsabilitate socială

Umidometru de aer – domenii de utilizare – Ca urmare a seriei noastre de articole dedicate măsurătorilor de umiditate, ajungem la umidometrul de aer. Acest aparat este folosit pentru a determina umiditatea din aer. El funcționează în tandem cu umidometrul de șapă în trusa expertului în uscare, sau ca parte din trusa tehnicianului ce verifică instalații HVAC.

Prezența noastră pe piață de mai bine de 10 ani, ne-a determinat să privim comunitatea din care facem parte, la nivel global, și să-i înțelegem nevoile îndeaproape.

Cazul minunatei doamne Alina Vodă ne-a acaparat atenția și ne-a împins să contribuim la voluntariatul dânsei printr-o donație, ce constă într-un dezumidificator.

Povestea Alinei se desfășoară pe un un arhipeleag situat în S-E Asiei, într-o tară cu un climat tropical, în care în timpul musonului plouă torențial cam 5 luni din an.

Locuitorii acestei țări de lume a treia se confruntă zilnic cu săracia, boala, mizeria, imoralitatea si poluarea extremă din zonele urbane adesea suprapopulate.

MetroManila- capitala tarii- este un conglomerat gigant de oameni, cu o populatie de 12 milioane de locuitori si cu o densitate de 19.000 persoane pe km². O mare parte din aceasta populatie trăieste într-o saracie lucie, înghesuiti ca sardinele în niște colibe de carton, în așa-zisele “squatters” din zonele de mahala, și supraviețuind cu un venit de numai 2 dolari pe zi.

În fața acestei realităti crunte, românca noastră a arătat un curaj fabulos prin asumarea unor responsabilități riscante pentru o misiune umanitară, însă recunoștința oamenilor nevoiași i-a dat tăria să continue.

Asistentă medicală de profesie, dorința ei,încă de la inceput a fost să poată ajuta oamenii in mod practic, astfel că a învățat limba Tagalog, limba natională din Filipine, și s-a implicat ca voluntară la doua clinici misionar – caritabile din Antipolo. După cateva luni, în martie 2010, datorită muncii extraordinare, de la o simplă asistentă, Alina a terminat prin a prelua conducerea clinicii.

Clinica Rapha ajută cu consultații și medicamente gratuite în jur de 80 de bolnavi pe saptamană, bolnavi ce provin dintr-o comunitate saracă aflată în preajma unei fabrici de ciment. Poluarea extremă din zonă provoacă probleme foarte grave de sănatate, majoritatea pacienților cu care se lucrează fiind copilasi și batrâni afectati de tuberculoză, și alte probleme respiratorii.

Tot la Rapha, se desfășoară și programe prenatale saptamanale, vizite la case, donații de haine și alte bunuri materiale și consiliere spirituală cu cei interesati, iar Sâmbăta se țin cluburi de sănătate.

În contextul deschiderii aceste organizații către donații, echipa Life Art Distribuție a luat decizia de a contribui cu un mic ajutor, dar atât de necesar și util datorită condițiilor climatice. Mai jos, regăsiți mesajul directorului companiei către eroina noastră de peste hotar și răspunsul acesteia la acest gest generos.

Știm că în Filipine nivelul de umiditate este foarte crescut, ceea ce ți-a declansat anumite probleme de sănătate. Echipa Life Art dorește să te ajute sa iți continui misiunea acolo prin donarea unui dezumidificator. “ Florin Cordis, Manager Life Art Distribuție

“Gestul dumneavoastră este unul măreț, un răspuns atât de concret la nevoile mele… Într-adevăr, în Filipine nivelul de umiditate din atmosferă este foarte ridicat, ajungând uneori chiar și până la 90% în sezonul ploios. Acest lucru favorizează apariția mucegaiului în locuinta mea și îmi provoacă adesea alergii, și migrene cauzate de inflamarea sinusurilor.  Acest dezumidificator cu siguranță îmi va face viața în Filipine mult mai ușoară! “ Alina Vodă, Misionar în Filipine

Life Art Distrubuție pune accent pe responsabilitatea socială și dorește să se implice și în alte proiecte umanitare.

În prezent, diverse activități din cadrul orfelinatelor precum Periș alături de alte orfelinate din București sunt sponsorizate de către companie.

Lasă un răspuns