0
Selectează o Pagină

5 sfaturi pentru o casă mai economică

de iun. 26, 2018Răcitoare de aer0 comentarii

Te-ai uitat vreodată la factura de energie și te-ai gandit că risipa este mult prea mare? Sau că poate unii consumatori sunt de vină? Deși nu poți controla unele aspecte ale consumului de electricitate, adevărul este că îți poți transforma casa într-una economică, ba chiar prietenoasă cu mediul înconjurător. Iată 5 sfaturi utile care te vor ajuta să îti faci casa mai economică.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului – în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro

 

Investește în tehnologii și aparatură economică

Tehnologia a adus o schimbare substanțială în consumul de energie al electrocasnicelor. Produsele economice ca aerele condiționate, panourile solare sau becurile LED reprezintă alegerea eco a zilelor noastre.

În comparație cu produsele tradiționale, ele consumă mult mai puțin și oferă o experiență de utilizare superioară. Desigur, trebuie să recunoaștem că investiția inițială în produse economice este mai mare. Însă cantitatea de energie salvată în timp este imensă.

Gândirea inovativă ajută de asemenea la acest salt în economisirea de energie. De exemplu, un răcitor de aer mobil poate înlocui foarte ușor un aer condiționat (sau să îl completeze eficient). Astfel, dormitoarele și alte spații închise pot fi răcite cu aer condiționat, în timp ce spațiile deschise ca grădina, veranda, balconul sau terasa pot fi răcite foarte ușor cu răcitoare de aer portabile (cunoscute și sub denumirea de coolere).

Până la urmă, răcitoarele de aer consumă de până la 10 ori mai puțină energie față de aerele condiționate.

Caută dispozitive cu utilizare multiplă

În ziua de azi avem o plajă bogată de produse și electrocasnice din care putem alege. Telefonul mobil este un exemplu bun: poate fi folosit ca laternă, cameră foto, calculator și multe altele. Dispozitivele cu utilizare multiplă te ajută să economisești nu doar spațiu, ci și energie și eventuale costuri de transport.

Beneficiile și caracteristicile multiple ale unui produs (întrebuințarea multiplă) ajută la economisirea spațiului, ceea ce reprezintă un avantaj. De exemplu răcitoarele de aer de la Symphony (vezi produsele AICI și AICI) au tehnologiile i-PURE și alungarea insectelor (țânțarilor) într-un singur aparat. Asta face răcitorul de aer și purificator și soluție anti-țânțari…și toate astea în același timp, într-un singur aparat. Vezi VIDEO de prezentare la finalul articolului AICI.

Alege mereu produse de marcă cu certificat de eficiență în consum – ENERGY STAR® – sau clasă de consum cât mai bună

Trăim des cu falsa impresie că produsele de marcă sunt foarte scumpe în comparație cu cele produse local sau asamblate. În realitate, este exact invers. Produsele de marcă vin cu garanție și service autorizat. Întreținerea, experiența bună de utilizare și garanția unor piese originale, fac alegerea produselor de marcă și economice o alegere inteligentă.

Adevarul este că produsele locale sau asamblate nu prea iau în calcul standardele și normele de calitate în ce privește economia de energie.

Transformă timpul de relaxare la TV, într-un timp de familie

Astăzi este un lucru obișnuit să ai mai mult de un televizor, calculator sau laptop în orice casă. Lăsând la o parte preferințele personale, încearcă să găsești oportunități de a strânge toată familia în fața unui singur televizor, fie că vă uitați la un meci important sau un film bun.
Pe lăngă faptul că nefolosind mai multe lumini, aere condiționate sau ventilatoare vei economisi energie, te vei bucura de un timp frumos și de calitate cu întreaga familie!

Scapă de dispozitivele vechi în favoarea celor mai noi și mai economice

Deseori, suntem lipsiți de chef, timp, bani și energie pentru a mai schimba dispozitivele sau electrocasnicele vechi din casă. Cu toate astea, se recomandă schimbarea acestora o data la 3-5 ani. Este cea mai bună soluție pentru a scuti bani aruncați pe reparații și consum excesiv.

La final, dar nu în ultimul rând, odată cu apariția ultimelor tehnologii și invenții, dorința și apetitul pentru cele mai noi electrocasnice sau dispozitive a crescut foarte mult. Caută oferte bune din când în când pentru a mai economisi și finaciar. Nu doar că te vei bucura de cele mai noi tehnologii, dar vei economisi energie și vei ajuta la protejarea planetei.

Așadar, ești gata să începi drumul către o casă economică și eficientă?

Vezi VIDEO-ul de prezentare promis AICI.

 • Nou

  Racitor de aer Biocool Wind Force 4

  9.390,00 lei TVA inclus
 • Nou

  Racitor de aer Biocool Wind Force 7

  10.800,00 lei TVA inclus
 • Nou

  Racitor de aer Master BC 121

  11.305,00 lei TVA inclus
Summary
5 sfaturi pentru o casă mai economică
Article Name
5 sfaturi pentru o casă mai economică
Description
Tehnologia a adus o schimbare substanțială în consumul de energie al electrocasnicelor. Produsele economice ca aerele condiționate, panourile solare sau becurile LED reprezintă alegerea eco a zilelor noastre. În comparație cu produsele tradiționale, ele consumă mult mai puțin și oferă o experiență de utilizare superioară. Desigur, trebuie să recunoaștem că investiția inițială în produse economice este mai mare. Însă cantitatea de energie salvată în timp este imensă.
Author
Publisher Name
Life Art Distribuție
Publisher Logo

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M