Răcitoare de aer

3 în 1: Răcitor de aer, purificator, umidificator!

3 în 1: Răcitor de aer, purificator, umidificator! | Lifeart

Aparaturile multifuncționale sunt o nevoie reală în zilele nostre. De exemplu, smartphone-urile, functionează ca radio, cameră foto, lanternă, ceas și nenumărate astfel de functionalităti. Aceastea nu doar că sporesc confortul utilizatorului, dar economisesc și spațiu.

Trăim într-o eră aglomerată. Se întâmplă multe și se întâmplă din ce în ce mai repede. Suntem atașați de telefoanele noastre mobile. Verificăm ora, ne uităm la poze, ascultăm muzică și ne uităm la video-urile noastre preferate. Nu cu mult timp în urmă, un dispozitiv portabil ne lăsa cu gura căscată, iar un cd player era magie pură!

Tehnologie inovatoare

La Symphony, am proiectat un racitor de aer (vezi produsele AICI și AICI) care funcționează și ca umidificator, purificator și respinge insectele (în speță țânțarii). Asta nu doar de dragul utilității în mai multe scopuri. Dar pentru că a venit vremea să ne protejăm familiile de insectele care transmit tot felul de boli. Temperaturile foarte mari, poluarea și mizeria reprezintă mediul perfect pentru dezvoltarea și transmiterea bolilor periculoase.

Pe de-o parte, tehnologiile tot mai performante indică faptul că metodele vechi de îndepărtare a insectelor (cele care folosesc fum, mirosuri sau substanțe toxice) sunt înlocuite cu metode avansate precum razele ultraviolete. Acestea tin insectele la distanță. Pe de altă parte, purificatoarele și umidificatoarele păstrează umiditatea în echilibru ceea ce previne formarea de bacterii, virusuri și mucegai.

Tehnologie sustenabila

Așadar, oamenii de știință și experții în răcirea aerului de la Symphony sunt ocupați cu dezvoltarea primului racitor de aer care combină tehnologia de respingere a insectelor și funcționează cu o varietate de alte filtre pentru a bloca poluarea aerului. Tehnologia va funcționa chiar și când aparatul nu este în funcțiune. Astfel va protejati de înțepăturile insectelor.

O soluție eficienta, economica si comoda

Aparaturile multifuncționale sunt o nevoie reală în zilele nostre. De exemplu, smartphone-urile, functionează ca radio, cameră foto, lanternă, ceas și nenumărate astfel de functionalităti. Aceastea nu doar că sporesc confortul utilizatorului, dar economisesc și spațiu. Astfel ai nevoie să cari mai puține aparate cu tine iar costurile de întreținere scad.

Racitorul de aer s-a alăturat de asemenea progresului tehnologic și își propune nu doar să răcească în casă, dar să și păstreze aerul curat. Așa că pregăteste-te să te bucuri de briza răcoroasă, aer curat și insecte ținute la distantă. Racitoarele de aer Symphony îți vor permite să te bucuri de toate activitătile preferate din casă sau de pe terasă, păstrand un aer curat și răcoros.

Vezi VIDEO cum funcționează:

Please accept statistici, marketing cookies to watch this video.

Lasă un răspuns