Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Aer condiționat mobil pentru evenimentul tău!

inchiriaza aer conditionat mobil

Suntem alegerea numarul 1 pentru clienții noștri. Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții ne aleg constant pentru serviciile de calitate pe care le prestăm. Echipa noastră tehnică asigură transportul, instalarea și funcționarea echipamentelor pe parcursul evenimentului, prevenind orice neplăcere.

Pentru ce ai nevoie?

Aer condiționat mobil pentru evenimentul tău! – Îți dorești sa închiriezi aer condiționat mobil pentru evenimentul tău în București sau în țară? Ai nevoie de o sursă de încredere pentru nuntă, botez sau petrecere la cort sau alt tip de eveniment?

Experiența noastră

Avem experiență de peste 10 ani în tratarea aerului. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de climatizare. Am închiriat sisteme de aer condiționat mobil pentru sute de evenimente. În săli și corturi, târguri și expoziții, platouri de filmare și studiouri de televiziune, săli de spectacole, evenimente corporate și petreceri private.

Clienții noștri

Suntem alegerea numarul 1 pentru clienții noștri. Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții ne aleg constant pentru serviciile de calitate pe care le prestăm. Echipa noastră tehnică asigură transportul, instalarea și funcționarea echipamentelor pe parcursul evenimentului, prevenind orice neplăcere. Contactează-ne acum și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru climatizarea evenimentului tău.

Concluzie

Indiferent de dimensiunea cortului sau a spațiului pe care vrei să-l climatizezi, experții nostri îți vor calcula exact capacitatea BTU de care ai nevoie raportată la spațiu. Tehnicienii vor aduce aerul condiționat mobil, îl vor instala și se vor asigura că funcționează perfect pe tot parcursul evenimentului tău.

Mai multe clipuri video AICI

Lasă un răspuns