0
Selectează o Pagină

Aer condiționat mobil pentru evenimentul tău!

de mai 11, 2018Aer conditionat mobil/incalzire evenimente0 comentarii

Suntem alegerea numarul 1 pentru clienții noștri. Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții ne aleg constant pentru serviciile de calitate pe care le prestăm. Echipa noastră tehnică asigură transportul, instalarea și funcționarea echipamentelor pe parcursul evenimentului, prevenind orice neplăcere.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Pentru ce ai nevoie?

Aer condiționat mobil pentru evenimentul tău! – Îți dorești sa închiriezi aer condiționat mobil pentru evenimentul tău în București sau în țară? Ai nevoie de o sursă de încredere pentru nuntă, botez sau petrecere la cort sau alt tip de eveniment?

Experiența noastră

Avem experiență de peste 10 ani în tratarea aerului. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de climatizare. Am închiriat sisteme de aer condiționat mobil pentru sute de evenimente. În săli și corturi, târguri și expoziții, platouri de filmare și studiouri de televiziune, săli de spectacole, evenimente corporate și petreceri private.

Clienții noștri

Suntem alegerea numarul 1 pentru clienții noștri. Primăria București, Institutul Cultural Român, Domeniul Știrbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții ne aleg constant pentru serviciile de calitate pe care le prestăm. Echipa noastră tehnică asigură transportul, instalarea și funcționarea echipamentelor pe parcursul evenimentului, prevenind orice neplăcere. Contactează-ne acum și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru climatizarea evenimentului tău.

Vezi cum arată

Iată un exemplu de climatizare cu aer condiționat mobil pentru un eveniment desfășurat la cort. Aparatele de aer condiționat au un aspect superb și sunt de mare capacitate.

Concluzie

Indiferent de dimensiunea cortului sau a spațiului pe care vrei să-l climatizezi, experții nostri îți vor calcula exact capacitatea BTU de care ai nevoie raportată la spațiu. Tehnicienii vor aduce aerul condiționat mobil, îl vor instala și se vor asigura că funcționează perfect pe tot parcursul evenimentului tău.

Mai multe clipuri video AICI

  • 44% Reduceri!

    Aerotermă/ventilator portabil/prelungitor 180W – AIR AP110011

    417,00 lei TVA inclus
  • Nou

    Racitor de aer Biocool Wind Force 4

    9.390,00 lei TVA inclus
Summary
Aer condiționat mobil pentru evenimentul tău!
Article Name
Aer condiționat mobil pentru evenimentul tău!
Description
Îți dorești sa închiriezi aer condiționat mobil pentru evenimentul tău în București sau în țară (nuntă, botez sau petrecere la cort) și ai nevoie de o sursă de încredere? Noi suntem alegerea potrivită! Indiferent de dimensiunea cortului sau a spațiului pe care vrei să-l climatizezi, experții nostri îți vor calcula exact capacitatea BTU de care ai nevoie raportată la spațiu, iar tehnicienii vor aduce aerul condiționat mobil, îl vor instala și se vor asigura că funcționează perfect pe tot parcursul evenimentului tău.
Author
Publisher Name
Life Art Distribuție
Publisher Logo

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M