0
Selectează o Pagină

Climatizare evenimente cu aer condiționat mobil | Art Safari 2018

de mai 10, 2018Aer conditionat mobil/incalzire evenimente2 comentarii

Art Safari 2018 este o expozitie de anvergură realizată sub patronajul Primăriei Municipiului București. Aceasta aduna an de an tot mai mulți vizitatori, specialiști și amatori de artă. Anul acesta se preconizează un număr de peste 30.000 de vizitatori. Temperaturile sunt destul de ridicate, astfel încât, climatizarea reprezintă un element crucial pentru o bună derulare a evenimentului.

despre autor

Alin Vasilescu

Salut, sunt Alin și sunt pasionat de marketing online! Sunt un consumator activ de soluții de tratare a aerului - în special purificare și umidificare. De aceea, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în timp în urma experiențelor avute! Mă poti contacta pe email la marketing@lifeart.ro.

Art Safari 2018

Climatizare evenimente cu aer condiționat mobil. | Art Safari 2018 –  Art Safari este o expozitie de anvergură realizată sub patronajul Primăriei Municipiului București. Aceasta aduna an de an tot mai mulți vizitatori, specialiști și amatori de artă.

 

Provocarea

Anul acesta se preconizează un număr de peste 30.000 de vizitatori. Temperaturile sunt destul de ridicate, astfel încât, climatizarea reprezintă un element crucial pentru o bună derulare a evenimentului. Beneficiarii sunt atât participanții, cât și obiectele de artă care au nevoie de condiții speciale de depozitare.

Pentru evenimentele la cort este neapărată nevoie de sisteme de climatizare. Doar așa invitații se pot bucura de un aer răcoros și plăcut care să le ofere confort. În cazcontrar aerul este închis, greu de respirat, apare efectul de seră și implicit și disconfortul.

 

Soluția

Life Art Distribuție sprijină proiectul Art Safari pe întreaga durată a evenimentului. Oferim sisteme de climatizare cu aer condiționat mobil de 400.000BTU. Experții nostri au fost acolo, au oferit consultanță și au determinat raportul dintre dimensiuni-condiții termice-temperatura dorită. Apoi echipa nostră de tehnicieni a realizat o instalare aspectuoasă, potrivită unei expoziții de prestigiu.

 

Impactul

Evenimentul a putut fi realizat fara ca obiectele expuse sa fie afectate de factori termici si peste 30.000 de oameni s-au putut bucura de un aer răcoros si plăcut. Mai jos puteți vizualiza un scurt videoclip reprezentativ pentru acest eveniment:

 

 

 

 

 

Summary
Aer condiționat la expoziția Art Safari 2018!
Article Name
Aer condiționat la expoziția Art Safari 2018!
Description
Art Safari este o expozitie de anvergură realizată sub patronajul Primăriei Municipiului București ce aduna an de an tot mai mulți vizitatori, specialiști și amatori de artă. Life Art Distribuție sprijină proiectul Art Safari pe întreaga durată a evenimentului oferind sistemele de climatizare cu aer condiționat mobil de 400.000BTU.
Author
Publisher Name
Life Art Distribuție
Publisher Logo

Introdu Comentariu

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Bine te-am găsit!
Te rog selectează cu ce serviciu LIFEART te interesează să interacționezi:
M