Aer conditionat mobil/incalzire evenimente

Climatizare evenimente cu aer condiționat mobil | Art Safari 2018

Aer condiționat mobil pentru expoziția Art Safari 2018

Art Safari 2018 este o expozitie de anvergură realizată sub patronajul Primăriei Municipiului București. Aceasta aduna an de an tot mai mulți vizitatori, specialiști și amatori de artă. Anul acesta se preconizează un număr de peste 30.000 de vizitatori. Temperaturile sunt destul de ridicate, astfel încât, climatizarea reprezintă un element crucial pentru o bună derulare a evenimentului.

Art Safari 2018

Climatizare evenimente cu aer condiționat mobil. | Art Safari 2018 –  Art Safari este o expozitie de anvergură realizată sub patronajul Primăriei Municipiului București. Aceasta aduna an de an tot mai mulți vizitatori, specialiști și amatori de artă.

Provocarea

Anul acesta se preconizează un număr de peste 30.000 de vizitatori. Temperaturile sunt destul de ridicate, astfel încât, climatizarea reprezintă un element crucial pentru o bună derulare a evenimentului. Beneficiarii sunt atât participanții, cât și obiectele de artă care au nevoie de condiții speciale de depozitare.

Pentru evenimentele la cort este neapărată nevoie de sisteme de climatizare. Doar așa invitații se pot bucura de un aer răcoros și plăcut care să le ofere confort. În cazcontrar aerul este închis, greu de respirat, apare efectul de seră și implicit și disconfortul.

Soluția

Life Art Distribuție sprijină proiectul Art Safari pe întreaga durată a evenimentului. Oferim sisteme de climatizare cu aer condiționat mobil de 400.000BTU. Experții nostri au fost acolo, au oferit consultanță și au determinat raportul dintre dimensiuni-condiții termice-temperatura dorită. Apoi echipa nostră de tehnicieni a realizat o instalare aspectuoasă, potrivită unei expoziții de prestigiu.

Impactul

Evenimentul a putut fi realizat fara ca obiectele expuse sa fie afectate de factori termici si peste 30.000 de oameni s-au putut bucura de un aer răcoros si plăcut. Mai jos puteți vizualiza un scurt videoclip reprezentativ pentru acest eveniment:

Please accept statistici, marketing cookies to watch this video.

2 thoughts on “Climatizare evenimente cu aer condiționat mobil | Art Safari 2018

  1. Daniela spune:

    Am fost la expozitie, mi-a plăcut, a fost ceva memorabil. Recomand și altora 🙂

    1. Life Art spune:

      Mulţumim pentru comentarul dvs, ne bucurăm că v-a plăcut expoziţia!

Lasă un răspuns