Aer condiționat la expoziția Art Safari 2018!

Art Safari este o expozitie de anvergură realizată sub patronajul Primăriei Municipiului București ce aduna an de an tot mai mulți vizitatori, specialiști și amatori de artă. Anul acesta se preconizează un număr de peste 30.000 de vizitatori iar temperaturile sunt destul de ridicate, astfel încât, climatizarea reprezintă un element crucial pentru o bună derulare a evenimentului, atât pentru participanți cât și pentru obiectele de artă care au nevoie de condiții speciale de depozitare.

Pentru evenimentele la cort este nevoie de sisteme de climatizare pentru ca invitații să se poată bucura de un aer răcoros și plăcut care să le ofere confort, altfel aerul este închis, greu de respirat, apare efectul de seră și implicit și disconfortul.

Life Art sprijină proiectul Art Safari pe întreaga durată a evenimentului oferind sistemele de climatizare cu aer condiționat mobil de 400.000BTU. Experții nostri au fost acolo, au oferit consultanță și au determinat raportul dintre dimensiuni-condiții termice-temperatura dorită, iar echipa nostră de tehnicieni a realizat o instalare aspectuoasă, potrivită unei expoziții de prestigiu.

Mai jos puteți vizualiza un scurt videoclip reprezentativ pentru acest eveniment:

Vă așteptăm cu drag la Art Safari unde va fi răcoare și bine!

Summary
Închiriere aer condiționat pentru climatizare evenimente la corturi
User Rating
5 based on 9 votes
Service Type
Închiriere aer condiționat pentru climatizare evenimente la corturi
Provider Name
Life Art Distribuție,
Bulevardul Timisoara Nr 103-111,București 061327,Romania-061327,
Telephone No.021.314.2144
Area
Romania
Description
Avem experiență de peste 10 ani, am climatizat corturi de până la 2000m² și suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Antena 1, ProTV, KanalD, Universum Events, Mitra Film și alții. Echipa noastră tehnică asigură transportul, instalarea și funcționarea echipamentelor pe parcursul evenimentului, prevenind orice neplăcere. Contactează-ne acum și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru climatizarea evenimentului tău.

2 Comentarii

Introdu Comentariu

Pin It on Pinterest

Share This